Necmettin Erbakan Yıllar Önce Söylemiş (VİDEO)

Necmettin Erbakan Yıllar Önce Söylemiş (VİDEO)

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın, Arabistan'ın "Ilımlı İslam"a döneceğini açıklaması Merhum Necmettin Erbakan'ın sözlerini bir kez daha gündeme getirdi

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed b. Selman'ın, Arabistan'ın "Ilımlı İslam"a döneceğini açıklaması, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yıllar önce "Ilımlı İslam" projesi ile ilgili söylediklerini akıllara getirdi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Rand Corporation adlı kuruluşun hazırladığı raporlara dikkat çekerek, İslam aleminde ılımlı İslam'ı yaymak istediklerini deşifre etmişti.

Ömrü boyunca Siyonizm'in dünya üzerindeki planlarını anlatıp, bunlarla mücadele eden Erbakan, Irak ve Suriye'nin nasıl parçalanacağını, Büyük İsrail Projesi'ni, yaklaşan FETÖ tehlikesini ve daha birçok konuyu yıllar öncesinden işaret ederek uyarılarda bulunmuştu. Aradan geçen yıllar Erbakan'ı haklı çıkarırken, bugün bir konuda daha Erbakan'nın basireti ortaya çıktı.

Necmettin Erbakan Anlatıyor: Ilımlı İslam Ne Demek?

ESAM konferansında İslam aleminde "ılımlı İslam" projesinin uygulanmaya çalışılacağını anlatan Erbakan, yaklaşan tehlikeye işaret etmişti.

"Ilımlı İslam" projesini anlatan Erbakan, bunun tanımını da şöyle yapmıştı:

"Ilımlı ne demek? Cihad şuuru olmayacak. Düzene karışmayacak. Yahudi kölesi olacak. Ama namaz kılacak, oruç tutacak. Düzeni yahudi tanzim edecek. Sen Yahudi'ye ödeyeceksin her bir şeyin bedelini... Düzene karışmayacaksın... Haa namaz kılacakmışsın, kıl! Parayı ver, kıl. Ilımlı demek, cihad şuuru olmayacak! Yani insanların saadeti ile ilgilenmeyecek. Sömürüye sesin çıkmayacak! Yahudi'ye köle olacaksın... Böyle düşünen Müslümanları arttıralım diyor... Nasıl arttıracaklarını raporda anlatıyorlar. Bunlara para verelim, aralarında zincir kuralım, destekleyelim, kuvvetlendirelim... İslam alemine bunlar hakim olsun"