Ne Hamas ne Hizbullah Bakın İsrail’i Kim Vurdu?

Ne Hamas ne Hizbullah Bakın İsrail’i Kim Vurdu?

Milyonlarca doları silaha yatırıp tüm dünyaya meydan okuyan İsrail'in acziyeti gözler önüne serildi. Demir Kubbe ile füzelerden kaçan İsrail'i yağmur vurdu. İsrail yağmur sularından kaçamadı.

Siyonist İsrail rejimi işgali altındaki topraklarda yoğun bir yağış yaşandı. Söz konusu bölgedeki yağışların ardından su baskınları yaşandı.

İsrail rejiminde yayın yapan yerel sitelerin aktardığına göre yağışlardan işgalci İsrail rejiminin uçakları da etkilendi. Siyonist İsrail rejimi işgali altındaki toprakların güneyinde yer alan askeri havalimanındaki 8 savaş uçağında hasar meydana geldi.

Havalimanında yer yer 1,5 metreyi aşan su seviyesi nedeniyle işgalci İsrail rejiminin Hava Kuvvetlerine ait 8 F-16'nın sular altında kaldığı bildirildi.

İSRAİL'İ BU KEZ YAĞMUR VURDU
Askeri alanda milyonlarca dolar yatırım yapan fakat her seferinde Filistin direnişi karşısında rezil olan işgalci İsrail rejimi bu kez de yağmurla sarsıldı. İsrail rejiminin işgali altındaki bölgede yağan yağmurla birlikte İsrail'in katil uçakları kullanılamaz hale geldi.Siyonist İsrail'i Bu Kez Yağmur Vurdu