Nureddin Şirin

Nureddin Şirin

NATO'nun Patriotları İslamcılara Ne Kadar Dokunuyor...?

Türkiye"nin isteği üzere, NATO"nun Türkiye"ye patriot füzelerini yerleştirmesi ve NATO"nun açıkça Türkiye"yi "NATO toprağı" ilan etmesi İslamcılarımızın zoruna pek gitmemiş anlaşılan...

NATO tarafından yapılan açıklamada, Türkiye"nin "NATO toprağı" ilan edilmesi, bırakalım İslamcıları, damarlarından onur ve haysiyet taşıyan herkesin, her yurttaşın kanına dokunması gerekirken, bu açıklamaların tepkisiz kalması, "Amerikancı İslam" politikalarının artık bizi iyice ehilleştirdiğinin bir göstergesi aynı zamanda.

Doğrusu NATO ülkemizin patronu, maliki ve sahibi olduğunu açıkça ilan ettiğinde, sanki bu ülke üzerinde bizim varlığımızın hiçbir anlamı yok. Diğer bir deyişle, NATO ülkemizin patronluğunu ilan ettiğine göre, bu ülkede yaşayan biz Müslümanları kendisine ırgat olarak gördüğünü de belirtmiş oluyor...

Şimdilerde yeni bir gerçekle daha yüzleştik;

Siyonist İsrail rejimi, Patriot"ların bedeli olarak, NATO"nun içine tamamıyla girmiş olacak. Yani, Türkiye NATO"dan Patriot"ları isterken, NATO da Türkiye"den, "İsrail"in NATO"ya girmesi vetosu"nu kaldırmasını istiyor. Türkiye de bunu kabul ediyor.

Yüzsüzlük ancak bu kadar olur; bir taraftan emperyalist çıkarların için gelip Türkiye"ye füzelerini yerleştireceksin, diğer taraftan da siyonist rejim konusunda Türkiye"den bedel isteyeceksin...

Bir sanatçı çıkıp "Ne istedin de vermedik, ey Amerika" diye bir beste yaparsa, resmimizi tam çizmiş olurdu doğrusu...

Bu füzeleri üreten Amerika, bunun adını "Patriot" koyuyor; bunun anlamı "vatansever" demek. Amerika kendi ulusal çıkarlarını savunacak bir hava savunma sistemi geliştiriyor. Diğer taraftan da NATO kalkıp Türkiye"nin NATO toprağı olduğunu söylüyor. Buna göre, "patriot"lar bizim de vatanseverlerimiz. (!)

Peki, Türkiye Amerikan toprağı mı...?

Başbakanımız Patriot"ların hangi şehirlerde konuşlandırılacağını açıkladı. İyi de, bu patriotların bizim vatanımızın savunulmasıyla ilgisi ne?

Kalk sen hava savunma sistemini üret, adını da kendi dilinle "vatansever" koy, ondan sonra da ülkenin her tarafına yerleştir. O zaman biz de diyelim, vatanımızı füzelerimizle koruma altına aldık.

NATO; yani Amerika, yani İngiltere, yani Fransa"

Füzeler NATO füzesi, kumandası da onların elinde.

Lütfen, hiç kimse kalkıp bize bu füzelerin bizim vatanımızın savunulması için getirildiğini ve yerleştirildiğini söylemesin. Amerika, Fransa ve İngiltere düşmanlarına karşı vatanlarını savunacaksa eğer, gitsin bu füzeleri Washigton, Paris ve Londra"ya diksin. Savunsunlar vatanlarını. Ama gelip de füzelerin Türkiye"nin güvenliği ve savunması için getirildiği yalanına bizi inandırmaya kalkmasın...

Şimdi biz, dindar Müslümanlar olarak sabahın fecr vaktinde uyanıp abdestimizi almaya gittiğimizde başımızı şöylece bir kaldırdığımızda bu Patriotların gölgesini üzerimizde göreceğiz; seccadelerimize eğilip başımızı secdeye koyduğumuzda da seccadelerimizin üzerinde bu füzelerin gölgesi düşecek"

Şimdi biz namaz mı kılmış olacağız? Şimdi biz Allah"a mı secde etmiş olacağız..?

Yürekli ve onurlu İslam alimleri kalkıp en yüksekten konuşsunlar; artık Patriot"ların, yani şu Amerikan vatanseverlerinin gölgesiyle birlikte kılınan namazlar, Allah katında kabul olunacak mı?

Yoksa, namaz sonrasında ellerimizi Rabbimize açtığımızda "Ya Rabbi! Patriotlarımızın sayısını bol eyle! Bizi bu patriotların bereketlerinden mahrum bırakma" diye dua mı edeceğiz...?

Kohrolası Amerika! Sen gerçekten ne kadar da "büyük şeytan"sın böyle..!

Girdin Afganistan"a, Irak"a, katlettin yüz binlerce müslümanı! Pakistan, Yemen, Somali; döktün tonlarca bombanı. Geldin şimdi, kurdun füzelerini ülkeme. İslamcılarımızı da razı ettin kendine"

İslamcılarımız seni değil, senin oluşturduğun gündemi konuşuyor. Sana değil, gösterdiğin yere taş atıyor...

Amerika başardı mı böyle başarıyor, kazandı mı böyle kazanıyor...!

Bir not:

Saadet Partisi, 6 Ocak tarihinde Gaziantep"te bu füzeleri protesto etmek için büyük bir miting düzenliyor. Biz İstanbul"dan uçakla veya arabayla bu mitinge gitmek yerine, yürüyerek de olsa giderdik, buz üstünde sürünerek de olsa...

Bu miting onurun mitingidir. Özgürlerin, özgür yüreklerin mitingidir. Onurlu siyasetin, onurunu yitirmemiş siyasetin mitingidir. Bu ülkede siyasetin onurunu koruyan, emperyalist saldırganlık karşısında ülkesini, şerefini, özgürlüğünü ve bağımsızlığını savunanlar her zaman oldu, var olacaktır da"

NATO"nun her türlü kirinden, pisliğinden bütünüyle arındırılmış, pak ve aydınlık, gerçek bağımsız bir Türkiye"de buluşmak üzere"

velfecr

Bu yazı toplam 2475 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar