Nasrallah: Silahlarımızın Namluları Siyonist Rejime Bakıyor

Nasrallah: Silahlarımızın Namluları Siyonist Rejime Bakıyor

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah'ın Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah el ahbar gazetesine verdiği demeçte önemli mesajlar verdi...

Hasan Nasrallah bugün yayınlanacak olan röportajda yaptığı açıklamalarda, Lübnan direnişinin siyonist İsrail ile savaşa hazır olduğunu, Suriye'de herhangi bir güç kaybı yaşamadıklarını belirtti.

Nasrallah Suriye'de verdikleri mücadelenin İsrail'e yönelik planlar ve sürprizleri etkilemediğini ifade ederek, siyonistlerle savaş hedeflerinin istikamet halinde olduğunu vurguladı.

Nasrallah, Günlük yayınlanan el Ahbar gazetesine verdiği röprtajda " Güney bölgemizi savunduğumuz gibi Suriye sınırımızı da savunuyoruz" ifadelerini kullanarak, "Suriye'de Hizbullah'ın müdahalesine karşı olanların çoğu bu konudaki tutumunu değiştirmeye başladı" dedi.

Nasrallah, şehit lider Hacı İmad Muğniye'nin durduğu yerde, "İsrail'e karşı güvenlik konusunda hiçbir kırmızı çizgilerinin olmadığını "vurguladı.

Nasrallah son olarak, Gazze'de direnişin gerçek bir zafer elde etme hakkına sahip olduğunu belirtti.

TEVHİDHABER.COM

İsrail ile savaşta asla kırmızı çizgi yoktur diyen ve silahların siyonist rejime doğru baktığını hatırlatan Lübnan direniş hareketi Hizbullah liderinin Gazze'ye ve Filistin'e bakış açısını gösteren yıllar önce yaptığı bir konuşma; 


Nasrallah Filistin'i Böyle Savunmuştu-VİDEO paylaşan: f100001789435983