Nasrallah: Peygamber Savunucusunun Kafa Kesmesi Caiz midir ?

Nasrallah: Peygamber Savunucusunun Kafa Kesmesi Caiz midir ?

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah'ın Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, bir konuşma yaptı...

Seyyid Nasrallah, Konuşmasına tekfirci teröristlerin Peygamber'e (a.s) karikatür çizenler ve ona utanç verici hakaretlerde bulunanlardan daha fazla zarar verdiğini belirterek başlarken bir Peygamber savunucusunun kafa kesip katliamlar yapması caiz midir ? diye sordu.

Nasrallah, Müslümanlar arasında tekfirci teröristlere karşı kesinlikle birliğin sağlanması gerektiğini vurgulayarak mücadele çağrısı yaptı.

Tekfirci teröristlerin tüm bölge milletleri için tehdit olduğunu söyleyen Nasrallah, bölge halkları ve hükümetlerine teröristler karşısında İslam'ı savunma çağrısı yaptı.

Hizbullah'ın tekfircilere karşı savaşının devam edeceğini belirten Nasrallah, "siyonist rejimi nasıl tüm Lübnanlılar olarak yendiysek tekfirci teröristleri de tüm Lübnanlılar olarak yeneceğiz" dedi.

Nasrallah Lübnan'da Müstakbel hareketi ile diyalok çabasında ciddi ilerleme sağlandığını açıklarken, görüşmelerden olumlu sonuçların çıkmasının işaretleri olduğunu söyledi.

Nasrallah konuşmasının devamında Bahreyn'de yaşananlara dikkat çekti,

Bahreyn'deki halkın hiç bir zaman silaha sarılmadığını vurgulayan Nasrallah, barışçıl eylemlerle haklarını talep  eden halk'a demkrasiden bahseden herkesin hak vermesi gerektiğini belirtti.

Değil Bahreyn en güvenli ülkeye bile silahın sokulmasının kolay olduğunu belirten Nasrallah, "ancak Bahreyn halkı, alimleri ve liderleri ısrarla barışçıl eylemlerine devam ediyor" dedi.

Kaynak: Tevhidhaber.com