Nasrallah: Düşmanın Korkması Cezalandırmadır

Nasrallah: Düşmanın Korkması Cezalandırmadır

Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Muharrem ayı vesilesiyle yaptığı konuşmada, son gelişmelere ve Güney Lübnan'a yapılan hayali Siyonist saldırıya tepki gösterdi.

Irkçı İsrail ordusu dün sabah yaptığı açıklamada Lübnan direniş güçlerinin İsrail'in işgalindeki Filistin'in kuzeyine sızma girişimi ve bölgede ateş açmasının ardından Hizbullah mevzilerini hedef aldığını iddia etti.

Fars Haber Ajansı'na göre Nasrullah, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  "Güney Lübnan'da Çarşamba akşamı olanlar bizim için önemli ve hassas bir konu; ama şu anda yorum yapmıyorum ve başka bir zamana erteliyorum'' dedi. 

Terör rejimi İsrail, Hizbullah üyesi Ali Kamil Muhsin'in Şam çevresinde ırkçı İsrail hava saldırılarında şehit edilmesinden (20 Temmuz) bu yana  Hizbullah hareketinin düzenleyeceği muhtemel misillemeden  korktuğu için tam alarm içinde bulunuyor.

Seyyid Hasan Nasrullah geçen hafta yaptığı konuşmada, ırkçı İsrail'in bu cinayetinin intikamını alacaklarını belirtmiş ve ama bundaki meselenin yalnızca zamanının belirlenmesi olduğunu bildirmişti.

Nasrullah'ın açıklamasına göre, beklentiler ve korkunun da terör rejiminin bir tür cezalandırılması olduğunu söyledi.  (Ajanslar)