Namaz Okumaları Sesli Kitap 1. Bölüm / Fil Suresi

Namaz Okumaları Sesli Kitap 1. Bölüm / Fil Suresi

Namazlarımızda sıklıkla okunan lakin çoğunlukla anlamı bilinmeyen surelerin açıklamalı meali ve kısa tefsirini bu eserle sizlerle buluşturuyoruz. H. İbrahim Küçük'ün, Seyyid Ali Küçüködük müstear ismiyle kaleme aldığı eserin sesli kitabı...

Hz. Ali " kişinin manasını bilmeden okuyup durduğu şeyde hayır yoktur" buyururken ne kadar da haklıdır. Her gün defalarca namazlarımızda okuyup durduğumuz kıraat ve dualarımızın  anlamındaki derinliklere vakıf olamadığımız için bize gönderilmiş vahyin çıplak bir kayadan yansımasından öteye geçemeyen ezberlerimizi bilinçsel anlamda değiştirecek "Namaz Okumaları" isimli eser kıymetli okuyucularımızın beğenisine sunuldu.

Aile bireylerinizle, arkadaşlarınızla günlük veya haftalık okuma programı ile yüzlerce başlık altında zahiri ve batıni bakış açılarını Ayeti Kerimeler ve Hadisi Şerifler ışığında sohbet tadında bir eğitim imkanına kavuşacaksınız
Fil Suresi ile bir yandan Küresel işgalcileri, yerli işbirlikçileri tanırken diğer yandan da fil kadar büyümüş nefislere ebabillerin yaklaşmakta olduğunu okurken kendinize " ben ebabil miyim, siccil miyim?" sorusunu sormadan edemeyeceksiniz.
Kureyş Suresin'i ile içinizdeki küçük Kureyş'te Ebu cehli karekterleri ararken Muhammedi hislerinize yaklaşacaksınız.
Kısa sürelerin gölgesinde Kur' an yolculuğu yaparken nasıl bir Rabbe biat ettiğinizi ve  hangi şartlarda Allah ile ahidleştiğinizi idrak edeceksiniz. " sizin dininiz size benim dinim banadır" duruşunu Kafirun Suresi ile göstermeden asla Nasr Suresindeki Allahın yardımının gelmeyeceğini siyer tadında okuyacaksınız. Tevbe, istiğfar, hicret kavramları Kitap ve Sünnet çerçevesinde gerçek anlamları ile tanırken İhlas Suresi ile tevhidi sığınmayı Felak ve Nas sureleri ile manevi ve maddi sığınmlara şirke düşmeden nasıl olabileceğini okuyacak ve okutacaksınız.
Yüzden fazla başlıkla ilmek ilmek Fatiha Suresinin zahiri ve batıni motiflerini kalbinize nakşetmeye çalışırken şeytan ve dostlarının tuzaklarını, besmele ile Allah'a verilen ahidleri, Hamd kavramının çok yönden tahlili ile birlikte " Adem küçük alem"  hakikatini seyir heyecanı ile okuyacalsınız.
Sırat üzerindeki şeytanın saptırıcı sahte tabelalarını deşifre eden "Namaz Okumaları " ile hangi nimet verilenlerin takip edilesi olduğunu okurken ' Gazaba uğrayanlar "
ile " Dalalete" düşenlerden olmamanın şartlarını da okuyacaksınız.
Ve namaz içerisinde okunması sünnet olan duaların içerik ve manaları ile okurken bu kitaptan sonra hayatınızda ve namazında nasıl bir değişkenlik olabileceğini gözlemleyeceksiniz.

 

 

 

 

FİL SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

KUREYŞ SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

MAUN SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

KEVSER SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

KAFİRUN SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

NASR SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

TEBBET SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

İHLAS SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

FELAK SURESİ/DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

NAS SURESİ/ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

FATİHA SURESİ/ 1. KISIM DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

FATİHA SURESİ/ 2. KISIM DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

FATİHA SURESİ/ 3. KISIM DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

FATİHA SURESİ/ 4. KISIM SON DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...