Nagehan Alçı'dan bomba Zaman iddiası

Nagehan Alçı'dan bomba Zaman iddiası

Yazar Nagehan Alçı, on gün içinde Zaman gazetesinden çok önemli isimlerin ayrılacağını iddia etti.

nternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın Hüseyin Gülerce röportajı olay yarattı! Zaman gazetesi yazarı Gülerce'nin eleştirilerine, Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Osman Şimşek'in cevap vermesiyle alevlenen tartışma bu kez CNN Türk ekranlarına taşındı. Özışık'ın röportajından bazı alıntılar yapan Nagehan Alçı, CHP için cemaatin kapı kapı oy topladığını söyledi. 

Nagehan Alçı, CNN Türk'te konuştu, Zaman gazetesinin çok kısa sürede dağılacağını iddia etti. Hadi Özışık'ın köşesinde yer alan Hüseyin Gülence röportajından bazı bölümleri ekrana taşıyan Alçı, cemaatin CHP adına kapı kapı dolaşıp oy topladığını iddia etti.

HÜSEYİN GÜLERCE'NİN OLAY OLAN İNTERNETHABER.COM'A YAPTIĞI AÇIKLAMA (TIKLAYIN)

ÜSLUP TARTIŞMASI

Fethullah Gülen ile birlikte ABD'de yaşayan Osman Şimşek'in Gülerce'nin üslup konusundaki eleştirilerine verdiği cevabı da değerlendiren Alçı, bu konuda cemaate yakın isimlerin yazılarından örnekler verdi. Alçı, üslup konusunda cemaatin Erdoğan'a ve hükümete yönelik çok ağır eleştiriler yönelttiğini ifade etti.

GÜLERCE'NİN YAZISI YAYINLANACAK MI?

"Gülerce'nin yazısı yarın Zaman Gazetesi'nde yayınlanacak mı? Ben birşey bilmiyorum, sadece merak ediyorum" diyen Nagehan Alçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

ON GÜN İÇİNDE ZAMAN'DAN KOPMALAR BAŞLAYACAK

İkincisi, önümüzdeki on gün içinde bakın göreceksiniz, Zaman Gazetesi'nden son derece önemli isimler kopacaklar. Çünkü bütün bu süreçte kendilerini kullanılmış hisseden, Türkiye'nin yakından takip ettiği isimler var. 

BİZ ÇUVALLADIK DEYİP ÖZÜR DİLEYECEKLER Mİ?

Şimdi onların rahatsızlıklarını, yavaş yavaş çözülmelerini göreceğiz. Ama bazıları da, ısrarla seçim öncesi "AK Parti yüzde 35 alacak" diyorlardı, merak ediyorum bugün özür dileyecekler mi? "Siyasi analiz işinde çuvallıyoruz" diyecekler mi?  Ya da, "gördüklerimizi söylemedik, çünkü Türkiye'yi özellikle başka yöne sevketmeye çalıştık" gibi bir günah çıkarmaya girecekler mi? Hep beraber göreceğiz.