Mustafa Sarıgül hakkında bomba iddia!

Mustafa Sarıgül hakkında bomba iddia!

İşadamı Korkmaz Yiğit, Sudi Özkan'ın kendisine baskı ile Mustafa Sarıgül'den hiçbir alacağı olmadığı yönünde bir ibraname imzalattığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu

Korkmaz Yiğit, avukatı aracılığı ile savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde Sudi Özkan tarafından Bodrum'a davet edildiğini kaydererek, burada Sudi Özkan'ın, Sarıgül lehine ibraname imzalattığını söyledi. Yiğit, imzalamak istemediğini fakat etrafını çeviren insanlar ve Sudi Özkan'ın sert tavrı nedeniyle imzalatmak zorunda kaldığını söyledi. Yiğit, dilekçesinde şu ifadeleri kullandı: "Sarıgül'ün 34 yıldır tanırım. Geçmişte ticari ilişkilerim ve para alışverişim olmuştur. Sudi Özkan ise 25 yıllık tanıdığımdır. 1998 yılında yaşadığım olumsuzluklar üzerine Mustafa Sarıgül'ün de içerisinde bulunduğu muhtelif şahıs ve firmalarla aramızdaki alacak verecek konularını tasfiye etmek mecburiyeti doğmuş ve 2005 yılında mutabakat sağlanarak karşılıklı ibralaşılmıştır. 18 Ocak 2014'te ise TMSF tarafından Mustafa Sarıgül aleyhine 1998 yılında Bank Ekspress'ten kullandığı krediler sebebiyle banka hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konulmuştur.

'BUNU İMZALA'

Hal böyle iken, 17 Temmuz 2014 günü Sudi Özkan kendi evinde yatıya kalmam için beni Bodrum'daki evine davet etti. Evde Sudi beyden ve çalışanlarından başka 8-9 kişi daha vardı. Eve girdim henüz 5-10 dakika olmadan bana bir kağıt uzattı ve 'bunu imzala' dedi. Geçmişte yaptığımız bir ibraname olduğunu buna gerek olmadığını söyledim. Sinirlenerek, 'Sana imzala diyorsam imzala, 40 yıllık arkadaşız bu kadar hatırım yok mu' dedi. Ben ibranameyi imzaladım. Yiğit dilekçesinde, imzanın ardından odada bulunan Sarıgül'ün danışmanları olduğunu öğrendiği iki kişinin, ibranameyi alarak Sarıgül'e vermek üzere ayrıldıklarını söyledi. Yiğit "Benden 15 dakika öncesine kadar oradaymış (Sarıgül). Ben, bu imza olayı olurken Sudi beye ibranamenin TMSF ile olan ilişkilerime çok zarar vereceğini anlattım. Sudi bey, daha sonra Sarıgül'ü arayıp telefonu bana verdi. Sarıgül de imza için teşekkür etti" dedi.

(Takvim)