Mursi ve İhvan'ın İşaret Ettiği Hainler Tekfirciler mi ?

Mursi ve İhvan'ın İşaret Ettiği Hainler Tekfirciler mi ?

Sina'da geçtiğimiz gün Mısır askerine yapılan ve 31 askerin öldürülmesinin ardından İhvan ve Mursi'nin açıklamaları ne ifade ediyor ?

Tekfirci IŞİD ve el Kaide'ye yakın kalemşörlerin İhvan hareketinin ve Mursi'nin terör saldırısını kınamasını eleştirmesi ve "darbecilere mücahidlerden operasyon" kılıfıyla Gazze ve Mısır'da ki Müslümanları sıkıntıya düşüren tavırlarla kitleleri aldatma girişimleri gözlerden kaçmazken itibar edilmemeleri gerektiği bir kez daha ortaya çıktı.

Darbeci Sisi'nin saldırıları kullanarak Gazze sınırında "terör" bahanesiyle uygulamaya koyduğu operasyonlar sonucunda bu tür saldırıların ne işe yaradığı bir kez daha ortaya çıkarken, İhvan hareketi konuyla ilgili Sina'daki saldırıların sorumluluğunu 'darbe liderleri' olarak nitelediği yöneticilere yükledi ve Mısır askerlerinin yerel ve uluslararası istihbarat örgütlerinin kurbanı haline geldiği yönünde açıklamada bulunmuştu.

Muhammed Mursi'de Sina’da Mısır askerlerine yapılan saldırılara da değinerek, ‘Darbenin ülkeyi yaralamasının ardından hainler tarafından şehid edilen asker evlatlarımı unutmadım, unutmayacağım’ demişti.

Yapılan eylemi överek anlatan tekfirci kalemşörler bu açıklamalara itiraz ederken saldırıların nelere mal olduğunu da görmezden gelerek saçma sapan fikirlerle halkı aldatmaya çalışıyor.

Tevhidhaber