Mülteci Kampını Basan İşgal Güçleri Filistinli Genci Katletti

Mülteci Kampını Basan İşgal Güçleri Filistinli Genci Katletti

İşgal güçleri Filistinli genci şehit etti.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Batı Yaka’nın güneyinde yer alan Beytlahim şehrinin güney doğusunda yer alan Dehişe Mülteci Kampı'na yaptığı baskında bir kişiyi şehit etti ve birkaç kişiyi de tutukladı.
 
Mülteci kampındaki kaynaklar, Malik Ekrem Şahin (19) adındaki Filistinli gencin bu sabah (08 Aralık Salı) kampı basan işgal güçlerinin açtığı ateş neticesinde kafasından ağır bir şekilde yaralandığını ve daha sonra şehit olduğunu belirtti.
.
Kaynaklar, çok sayıda işgal askerinin bu sabah kampa baskın yaptığını, işgalcilerin baskınlarına karşı direnen gençlerin ise gerçek mermi, plastik mermi ve göz yaşartıcı bombalarla engellenmek istendiğini, saldırıda çok sayıda gencin yaralandığını ifade etti.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi yaptığı açıklamada bu sabah şehit olan Şahin’in mensuplarından olduğunu belirterek, işgal güçlerinin harekete mensup birçok kişiyi tutukladığını duyurdu.

Kaynakların ifadesine göre işgal güçleri baskın yaptığı evlerde terör estirerek arama yaparken aramaların ardından beş kişiyi tutukladı.

Bu sabah işgal güçlerinin ateşiyle şehit olan Şahin'in ailesinin tek çocuğu olduğu belirtildi.