Muhammed Bedii  Suçsuz Olduğumuz Halde...

Muhammed Bedii Suçsuz Olduğumuz Halde...

Muhammed Bedii: Suçsuz olduğumuz halde Siyonistler Filistin planını rahatça uygulayabilsin diye hapiste tutuluyoruz

Mısır Müslüman Kardeşler hareketi batılıların ve Siyonistlerin Filistin planını rahatça uygulayabilmek için kendilerinin suçsuz oldukları halde hapiste tutulduklarını söyledi.
 
 
Mısır Müslüman Kardeşleri üyelerinin yargılandığı davalardan birisinde Filistin meselesi gündeme geldi. Müslüman Kardeşler Genel Mürşidi Muhammed Bedi yargılandığı davada soruları cevapladı. Müslüman Kardeşler üyelerinin yüzyılın anlaşması olarak nitelendirilen anlaşmanın rahatça uygulanabilmesi için kendilerinin haksız yere hapiste tutulduklarını ifade etti. Filistin meselesinin hem Arap hem de Müslümanlar için süregelen bir mesele olduğunu hatırlattı. Ancak Bedi sorumluların ismini açıklamadı.
 
 
ABD Başkanı Donald Trump’ın yüzyılın anlaşması adını verdiği anlaşma İsrail rejimi ile Filistin arasında sözde bir barışı ön görüyor.
 
 
Muhammed Bedi’nin yargılandığı davada sanıklar 2013 yılında Rabia Meydanındaki oturma eyleminde şiddet kullanmakla suçlanıyor. Ancak bu suçlamalar Müslüman Kardeşler üyeleri tarafından reddediliyor.