Mücahid Soysal  Hayatını Kaybetti !

Mücahid Soysal Hayatını Kaybetti !

Alınan bilgiye göre Mücahid Soysal, saat 21.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı canına kıydı.

Alınan bilgiye göre Mücahid Soysal, saat 21.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı canına kıydı.

Ağır yaralı halde 112 Acil Sağlık ekiplerince kentte özel bir hastane kaldırılan Soysal, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Soysal'ın cesedi otopsi için Batman Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı. Yapılacak otopsinin ardından cenazenin Batman asri mezarlığında defnedileceği belirtiliyor.

Batman Kuyubaşı Toki mevkiinde silahla intihar eden Soysal'ın, intihar etmeden önce sosyal medya hesabından "helallik" istediği görüldü. Twitter hesabından Soysal "Bilerek veya bilmeyerek kimi kırmışsam ve kimin hakkına girmişsem hakkını helal etsin." ifadelerini kullandı.

Mücahit Soysal FETÖ tarafından kaçırılarak katledilen babasının naaşının bulunması için uzun uğraşlar vermişti.

Hatırlanacağı üzere dönemin Batman Emniyet Müdürlüğünde görev yapan bir polis memuru, FETÖ mensubu iki polis müdürünün emriyle Cevzet Soysal'ı sabah işe gitmek için evinden çıktığı sırada kendilerine JİTEM süsü vererek kaçırdıklarını anlatmıştı. İtirafçı polis memuru, Cevzet Soysal'ın daha sonra Batman'ın Beşiri ilçesi yakınlarında B. isimli polis memurunca boynu kırılarak katledildiğini ve Beşiri kırsalına gömüldüğünü itiraf etmişti.

Cevzet Soysal'ın oğlu Mücahit Soysal daha önce İLKHA'ya yaptığı açıklamada, "Babamızın naaşı bulunur diye bir umut bekledik. Ama gördük ki adalet istediğimiz gibi işlemiyor. Babamı katledenler serbest dolaşıyor. Bizim tek isteğimiz babamızın naaşıdır. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Babamın naaşı bize teslim edilirse adalet yerini bulacaktır." ifadelerini kullanmıştı. (İLKHA)