Muammer Güler'i takip 2009'da başlamış

Muammer Güler'i takip 2009'da başlamış

Süleyman Özışık seçim ayarlı operasyondaki gözden kaçan ayrıntıya dikkat çekerek 'Muammer Güler'le ilgili teknik takip 2009 başlamış, hani 14 aylık bir izleme yapılmış' dedi.

A Haber'de yayınlanan Deşifre Programına katılan gazeteci Süleyman Özışık 17 Aralık operasyonunda gözden kaçan bir detayı açıkladı.

Süleyman Özışık operasyonun ilgili 14 aylık bir süreç sonunda başlatıldığını söylenmesine karşın ortaya çıkan kamera kayıtlarında Muammer Güler'le ilgili teknik takibin 2009 yılında başladığının görüldüğü söyleyerek 'bu bir siyasi operasyon' dedi.

VALİLİK DÖNEMİNDE TAKİP BAKANLIKTA OPERASYON

Muammer Güler'le ilgili teknik takip valiliği döneminde başlıyor, milletvekilliği döneminde başlıyor ve yine milletvekilliği döneminde sona eriyor. Operasyon bakanlığı döneminde yapılıyor ve seçimlere iki ay kala. Muammer Güler 2011'de milletvekili seçildi. Savcıların medyaya servis ettiği kasetlerin üzerinde 2009- 2010 tarihleri var. İnsanların şaşırıyor hani bu 2011 yılında açılmış bir davaydı. Bu tarih yanlış olmaz. Yıllarca polis adliye muhabirliği yaptım, bu kaset tarihi birinci delilidir. Kameranın üzerindeki tarihten dolayı beraat eden insanlar var. Bu bir emsal teşkil eder.

 

CEMAAT DEVLETTEN HESAP SORAR NİTELİKTE AÇIKLAMA YAPIYOR

Bugün öyle bir hale geldi ki bir Cemaat kalkıp Başbakan'a 'Sen polisleri neden görevden alıyorsun?' diyor. Sanane! Sen muhalefet misin? 'Yargıdaki bizim adamlarımız değil ama neden alıyorsun?' diyorlar. Devlete hesap sorar nitelikte açıklamalar yapıyorlar. Yargı eliyle bir suikast yapılıyor.

Muammer Güler'le ilgili teknik takip 2009'da başlamış