MHP'li Vekilden Tehdit Gibi Açıklama

MHP'li Vekilden Tehdit Gibi Açıklama

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, “Türk milleti ayağa kalktığı zaman bazı kişiler toprak altına girer.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen MHP 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı’na katılan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu burada yaptığı konuşmada Türkiye genelinde son günlerde terör olaylarına karşı yapılan protestolar hakkında konuştu.

Terör olaylarının ardından ülkücülerin sokağa dökülmediğini, sadece pencereden baktığını söyleyen Halaçoğlu, “Sizin gibi dava arkadaşlarımız olduğu sürece bu ülkede bir takım çapulculara peşkeş çekilmeyecektir. Hiç kimse unutmasın ki bu ülke, bu millet dar zamanda nasıl duracağını iyi bilmiştir. Türk milleti ayağa kalktığı zaman bazı kişiler toprak altına girer. Türk milletini ayağa kaldırmasınlar. 'Ülkü ocakları sokaklara döküldü' diyorlar ama soka dökülmedi, sadece pencereden baktı. Sokağa döküldüğü zaman herkes kefenini giymek zorunda kalır” dedi.
MHP’nin iktidara yürüdüğünü kaydeden MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, “Türk milliyetçileri, Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürümektedir. İnşallah bu bozguncuların, bu işbirlikçilerin hakkından gelecektir. Onlara gereken dersi 1 Kasım’da verecektir” ifadelerini kullandı.