MHP'den Başbakan'a "Atatürk"lü yanıt

MHP'den Başbakan'a "Atatürk"lü yanıt

Başbakan Erdoğan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli'yle ilgili ''aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez o. Türk'ün örfünde başörtülü kadına el uzatmak yoktur diyor. Sen zaten Gezicilerle hareket ettin. Kabataş'ta bunu benim başörtülü bacıma Geziciler yaptı'' sözl

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız için "çoluk çocuk nedir bilmez" diyen Başbakan'a hatırlatmak isterim ki; Sayın Genel Başkanımızın insan sevgisinin zekâtı, başta şahsınız olmak üzere zihniyetinizdekilerin tamamına yeter de artar bile. Devlet Bahçeli bu vatanın her evladını kendi öz çocuğu bilir. O nedenle de sokaktan, çatışmadan uzak tutar. Anlaşılan odur ki yolsuzluk bataklığına saplanan mahdumunuzu feda edemiyor ve bu saikle Sayın Genel Başkanımıza çamur atıyorsunuz" denildi.

"Atatürk de mi insan sevgisinden mahrumdur?"

Açıklamada ayrıca, "Sizin zihniyetinize göre; Türkiye Cumhuriyeti'ni gençliğe emanet eden ve herbir Türk gencini evlat hükmünde gören Mustafa Kemal Atatürk de mi soyca evladı yok diye insan sevgisinden mahrumdur?'' ifadeleri kullanıldı.