MHP Eski Milletvekili Akşener: Tıkadığınız Kulaklarınızı Açın

MHP Eski Milletvekili Akşener: Tıkadığınız Kulaklarınızı Açın

MHP Eski Milletvekili Akşener: “Bu çağrı size oy vermiş delegenin tartısına yeniden çık çağrısıdır. Çıkınız ki güven tazeleyesiniz. Ben o tartıya çıkmaya hazırım.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Milletvekili Meral Akşener, kurultay çalışmaları kapsamında Tekirdağ'da İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda partililere hitap etti.

Kurultay çağrısına partinin genel merkezinin kulak vermediğini anlatan Akşener, şunları kaydetti:

“Dendi ki ‘Tüzüğe uyun.’, uyduk tüzüğe, 548 kardeşim imza verdi ama bin 100 kardeşimle yüz yüze telefonla konuştum. Onlar da dediler ki bir kısmı ‘İmza veremeyiz, çeşitli nedenlerle ama oy vereceğiz, başarın bu kongreyi, başarın bu kurultayı. Oyumuz sizindir.’ dedi. Ve biz üst kurul delegelerimizin, kardeşlerimizin bu talebini emir saydık”.

“Kapandığınız Odalardan Çıkın”

Genel başkan ve genel merkez yöneticilerine, 8 Nisan'da duruşma olduğunu hatırlatarak, kurultay çağrısı yapan Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir yıl evvel bin 150 delege sizi seçti. Bu çağrı aynı zamanda ülkücünün sesini duy çağrısıdır, bu aynı zamanda milletin sesini duy çağrısıdır, bu çağrı aynı zamanda o bin 150 delegenin size oy vermiş delegenin tartısına yeniden çık çağrısıdır. Çıkınız ki güven tazeleyesiniz. Ben o tartıda tartılmaya hazırım. Ben ülkücü iradenin vereceği karara uymaya hazırım. Dolayısıyla gelin siz de Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensuplarının, ülkücülerin bu çağrısına kulak verin. Kapandığınız odalardan çıkın, güç aldığınız koltuklardan kalkın, tıkadığınız kulaklarınızı açın.”.

AA