MHP: Aldığımız Oylar Namus ve Şerfimizdir

MHP: Aldığımız Oylar Namus ve Şerfimizdir

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Maalesef kur ve faizlerdeki keskin oynamalar, ekonominin sağlam temellere bağlı olmadığını ortaya koymaktadır" dedi.

Vural, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya ve Beypazarı Belediye Başkan adayı Özer Kasap'ın katılımıyladüzenlenen açık hava toplantısında yaptığıkonuşmada, Ankara ve Beypazarı'nda seçimi mutlaka kazanacaklarını ileri sürdü.

Karakaya ve Kasap'a destek isteyen Vural, "Bizim sizlerden aldığımız oylar namusumuzdur, şerefimizdir. Sizlerden aldığımız oyların şerefini namusunu koruyarak bugünlere geldik" ifadesini kullandı.

Seçim bürosu açılışının ardından da gazetecilere açıklamada bulunan Vural, döviz kuru vefaiz konusundaki gelişmelerle ilgili, "AKP hükümetinin ekonomi politikası büyük riskler taşıdığını ortaya koymuştur. Maalesef kur ve faizlerdeki keskin oynamalar, ekonomininsağlam temellere bağlı olmadığını ortaya koymaktadır" diye konuştu.

Hükümetin son dönemde uyguladığı ekonomi politikası sıkıntılarının faiz lobisinin yol almasını sağladığını iddia eden Vural, "Bu oynamalarda karlı çıkan, faiz lobileri olmuştur. Buna hizmet eden de maalesef, AKP hükümetinin ekonomi politikası olmuştur. Bundan bir hafta öncesi merkez bankasının faiz lobisini alkışlayan Başbakan, şimdi ne diyecektir? Görülmektedir ki bu hükümet temel yapısı itibarıyla, maalesef kaynaklarımızı aşındıran ve aynı zamanda tasarruflarımızı ortadan kaldıran, kur ve faiz lobisine hizmet eden bir ekonomipolitikasına sahiptir" görüşünü paylaştı.

Kaynak: AA