Meşal: Batı Şeria'yı da Özgürleştireceğiz

Meşal: Batı Şeria'yı da Özgürleştireceğiz

Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, dün(26 Mart Perşembe) katıldığı bir davette yaptığı konuşmada Hamas’ın cihad ve şehadet yolunu sürdürmeye devam edeceğini vurguladı...

Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, dün(26 Mart Perşembe) katıldığı bir davette yaptığı konuşmada Hamas’ın cihad ve şehadet yolunu sürdürmeye devam edeceğini vurguladı ve “Gazze’yi özgürleştirdiğimiz gibi Batı Şeria’yı da özgürleştireceğiz” dedi.

Gazze halkına hitaben konuşan Meşal, “Biliyorum ki ambargodan, savaştan sonra Gazze’nin geldiği durumdan dolayı sıkıntı yaşıyorsunuz. Ancak Allah sizin yanınızda ve biz de sizin hizmetinizdeyiz” dedi.

Gazze’nin daima güven kaynağı olduğunu vurgulayan Meşal, en yakın zamanda ambargonun son bulmasını, sınır kapılarının açılmasını ve herkesin birer birer yurduna dönmesini temenni ettiğini vurguladı.

Filistin denildiği zaman Şeyh Ahmed Yasin’in şehadetinin, direnişin kahramanlıklarının hatırlandığını ifade eden Meşal, “Gazze’de yanınızda olmak, sevincinize, hüznünüze ortak olmak isterdim” dedi.

 

 

islamianaliz