Mervan el-Bargusi: Gazze Saldırısı Doğru Seçeneğin Direniş Olduğunu Belgeledi

Mervan el-Bargusi: Gazze Saldırısı Doğru Seçeneğin Direniş Olduğunu Belgeledi

Mervan el-Bargusi: Gazze Saldırısı Doğru Seçeneğin Direniş Olduğunu Belgeledi

Filistin'deki Fetih hareketinin siyonist işgal rejimi zindanlarındaki esir liderlerinden Mervan el-Bargusi zindandan gönderdiği mesajda, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırısının ona karşı mücadelede doğru seçimin direniş olduğunu bir kez daha belgelediğini dile getirdi. Bargusi zindandan gönderdiği mesajda, bundan dolayı Filistin'in her tarafında direnişin daha güçlü hale getirilmesi ve imkânlarının artırılması için gereken çabanın gösterilmesini istedi.

Mervan el-Bargusi mesajında siyonist işgal rejiminin masa başı görüşmelerin dilinden anlamadığını ve barışın anlamını da hiç bilmediğini, işgalin ve yerleşim birimlerini artırma planının sırtında artık taşıması mümkün olmayan ağır bir yük olduğunu anladığı zaman yahudileştirme faaliyetlerine son verebileceğini ifade etti.

Filistin halkının, davasının ve vatanının birliğinin önemini de vurgulayan el-Bargusi tüm Filistin gruplarını ve özerk yönetimi uzlaşma hükümetinin güçlendirilmesi, bölünmenin tüm yansımalarının ortadan kaldırılması için çalışmaya davet etti.

Mervan el-Bargusi, Batı Yaka ve Kudüs bölgelerinde de direnişin daha kapsamlı hale getirilmesi gerektiğini hatırlatarak esirler konusunun da Filistin ulusal uzlaşmasının gündemine alınması talebinde bulundu.

Bargusi zindandan gönderdiği mesajda Filistin başkanlığı ve parlamento üyelerinin belirlenmesi amacıyla yapılacak seçimler için çalışmaların hızlandırılması çağrısında bulundu.

FİEM