Melek İpek Taşgetiren'e Öyle Bir Demiş ki

Melek İpek Taşgetiren'e Öyle Bir Demiş ki

Bugün Gazetesi’nin eski yazarı Ahmet Taşgetiren, Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen Bugün gazetesi ve televizyonu hakkında ilginç bir ayrıntıyı kaleme aldı.

Akın İpek’in annesi Melek İpek’in, Bugün’den ayrılma kararı aldıktan sonra kendisini aradığını söyleyen Star yazarı Ahmet Taşgetiren, İpek'in “Ben de nefret ediyorum Bugün’ün yayınından!” dediğini yazdı.

Paralel yapılanmaya yönelik soruşturma çerçevesinde Akın İpek'in sahibi olduğu Koza İpek Holding'e yönelik operasyonlar yankı uyandırdı. 17 Aralık sürecinde çalıştığı Bugün gazetesinden ayrılarak Star'a geçen Taşgetiren, İpek ailesiyle ilgili ilginç bir ayrıntıyı bugünkü köşesinde anlattı.

"Burada bir özel bilgiyi paylaşmak istiyorum" diyen yazar, şaşırtıcı detayı paylaştıktan sonra İpek ailesine sorular sorarak yazısını tamamladı:

İPEK AİLESİ YAYINLARDAN RANATSIZDI

"Ben gazeteden ayrılacağımı bildirince hem Akın Bey aradı, hem Melek Hanım. Gazetenin yayınları üzerinde de konuştuk Melek Hanım ile, o da çok rahatsızdı Bugün’ün o günlerdeki yayınından. Şu söz ona aittir:

-Ben de nefret ediyorum Bugün’ün yayınından.

Evet, bu söz ona aittir.

Bilmiyorum şu anda Melek Hanım ve Akın bey gazetenin, tv’lerin, daha ötede Samanyolu grubunun, Zaman’ın, yılların İslam karşıtı gazete ve televizyonlarıyla aynı paralelde yayın yapmaları karşısında ne düşünüyorlardır?

Gazeteye, tv’lere taşınan simalarla kendi yürekleri arasında bir paralellik görüyorlar mıdır?

Şu terörle mücadeleyi, şehitleri bile “Erdoğan’ı vurabilmek” için kullanma tavrı içlerini yakıyor mudur?

Gülen Camiasının seyir defteri hakkında en küçük bir tereddütleri yok mudur? Böyle durumlarda en azından uyarmak da bir sorumluluk değil midir?

Son söz: Dilerim yazımı kalben okurlar."