Mehmet Şimşek, İsrail’e Gidecek!

Mehmet Şimşek, İsrail’e Gidecek!

Siyonist basında yer alan haberlere göre Türkiye Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, önümüzdeki günlerde İsrail’e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Syonist haber sitesi ArutzSheva’da yer alan habere göre başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek, önümüzdeki günlerde uluslararası ziyaretler kapsamında gerçekleştireceği turda İsrail’e de gitmeyi planladığını açıkladı.

Mehmet Şimşek, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Siyonist basının Haaretz gazetesindeki “Türk siyasiler, İsrail ile uzlaşıyı onayladı” başlıklı haberi paylaşarak; “İsrail ile anlaşma, Türkiye ve bölge için olumlu bir gelişme. Önümüzdeki günlerde ekonomik çerçevede düzenleyeceğimiz uluslararası ziyaretler kapsamında İsrail’e de gitmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

 

 

Reconciliation with  is +'i've for  & region.l Look forward to adding Israel on my Econ road show soonhttps://twitter.com/haaretzcom/status/766879011796418565 

 

 

Siyonist basın, söz konusu haberi aktarırken Mavi Marmara hadisesini de gündeme getirerek “İsrail askerlerinin kendini savunmaktan başka çaresi yoktu; bu savunma sırasında gemideki 10 kişi de hayatını kaybetti” ifadelerini kullandı.

 

 

islamianaliz