Mehmet Göktaş: Ak Parti Arada Bir Dua Anketi Yaptırmalıdır

Mehmet Göktaş: Ak Parti Arada Bir Dua Anketi Yaptırmalıdır

"Özellikle son zamanlarda bu gıyabi duaların artışı ve eksilişi üzerinde yoğunlaşmalıdırlar".

Mehmet Göktaş /Doğru Haber

Aslında sadece Ak Parti değil herkesler kendi dua anketlerini yapmalı, yaptırmalıdır.

Hani bazı otomobillerin arkasında ‘Anamın duası yeter' yazıyor ya, o bile insana bir güvence veriyor eğer gerçekten analarının dualarını alabiliyorlarsa.

Her bir Müslüman kapısından dışarıya adım atarken; şu anda benim arkamdan dua edenim var mıdır diye düşünmelidir. Sadece analarının duası değil, özellikle başkalarının duasını alarak güne adım atmak ve hayata başlamak çok önemlidir. Sigortaların sigortasıdır öyle değil mi? Birilerinin sizin için ettiği duaların kulaklarınızda ve kalbinizde bıraktığı etkiyi şöyle bir hatırlamaya çalışın. Ne güzel bir mutluluk, ne güzel bir emniyet öyle değil mi?

Tabi ki dua alabilmek bir nasip meselesi, bir çalışmanın bedelidir. Kendinize ‘Allah razı olsun' dedirtebilmek için dahi ufak da olsa bir çaba göstermek gerek.

Bir de bunun aksini düşünün. Birilerinin ahını alarak güne başlamayı, birilerinin bedduasını alarak yola çıkmayı. Allah korusun insanın tüyleri ürperiyor ve derhal adımlarını geri çekesi geliyor öyle değil mi?

Birçoğumuzun başına bir şeyler geldiğinde derhal filmi geriye sarıyor ve ben bugün kime ne yaptım diye kendi kendini sorguluyor.

Bazen bir belayı ucuz atlattığımız oluyor, o zaman da aklımıza ilk gelen yine gıyabımızda bize yapılan dualar ve verilmiş sadakalar oluyor öyle değil mi?

Ben şahsen Ak Partinin on beş yıldan bu yana en önemli yakıtının insanlardan aldığı dualar olduğuna inanıyorum. Zaten kendileri de bunun farkındalar ve zaman zaman dile getiriyorlar.

Bizim kendilerine tavsiyemiz bunu sadece basit bir motivasyon ve avuntu, bir seçim malzemesi olmaktan çıkarıp ciddiye almalarıdır.

Arkalarından yapılan duaları sağlamca ölçen anket çalışmaları yapmalı hem de sık sık yapmalıdırlar.

Özellikle son zamanlarda bu gıyabi duaların artışı ve eksilişi üzerinde yoğunlaşmalıdırlar.

Hele hele bu duaların bedduaya dönüşmesinden korkmalıdırlar, titremelidirler.

Bizim kulağımıza gelmeye başlamıştır bu beddualar, bizden söylemesi. Bu bedduaların sahipleri eğer bir de mazlumlarsa, garibanlarsa gerçekten bundan dolayı korkmalılar, ayaklarını denk almalılar.

Parti bünyesinde metal yorgunluğa müptela olanları kapı dışarı koymaktan, kenarda bırakmaktan önce mazlumların bedduasına sebep olanları, garibanların ahlarını ve inlemelerini Ak Parti üzerine celp edenleri bulup dışarı fırlatmalıdırlar.