Maliye Bakanı: Büyük Oyunlar Var

Maliye Bakanı: Büyük Oyunlar Var

Maliye Bakanı Şimşek, 17 Aralık operasyonlarının amacı yolsuzluk olmadığnı, siyasi istikrara yapılan bir darbe olduğunu belirtti.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'ın Kozluk Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti döneminde ilçeye fakülte düzeyinde meslek yüksekokulu kazandırdıklarını, bunun yanı sıra Kozluk Devlet Hastanesini hizmete sunduklarını, hastaneye bir de ambulans tahsis ettiklerini söyledi.

Bakan Şimşek, ilçe merkezi ve köylerde derslikler yapıldığını, köy yollarının asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, "20 yıl önce bu bölgede duble yol diye bir şey yoktu. Hükümetimiz döneminde çok şükür duble yol çalışmaları yapılmıştır, yapılmaya da devam ediyor" diye konuştu.

30 Mart seçimlerinin ülke için önemli olduğunu vurgulayan Bakan Şimşek, bu nedenle vatandaşlardan kapı kapı dolaşıp AK Parti'nin hizmetlerini paylaşmalarını istedi.

Daha sonra Sason ilçesine geçen Bakan Şimşek ilçe merkezinde vatandaşlar karşıladı. Burada vatandaşlara hitaben konuşan Şimşek, halka hizmet etmenin hakka hizmet olduğunu söyledi.

"Bugün kızlar başörtüsüyle üniversiteye gidebiliyorsa, burada sizlere Kürtçe hitap edebiliyorsak bu AK Parti iktidarı sayesinde olmuştur" diyen Bakan Şimşek, parti olarak vatandaşların hizmetinde olduklarını anlattı.

Büyük oyunlar var

Siyaseti hizmet için yaptıklarını vurgulayan Bakan Şimşek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ülkenin kalkınması ve demokrasi için mücadele ediyoruz. 17 Aralık operasyonlarının amacı yolsuzluk değildir. 17 Aralık siyasi istikrara yapılan bir darbedir. Çözüm süreci anaların ağlamaması, kardeşliğimizin pekişmesi ve huzur demektir. Bu operasyonların amacı ülkede yürütülen çözüm sürecidir. Türkiye'nin kalkınmasından, gelişmesinden rahatsız olanlar var. Kimileri burada, kimileri batıda bunu yapıyor. Sizler basiretli insanlarsınız, bunları görüyorsunuz. Bu yerel seçim sıradan bir seçim değildir. Bu nedenle 30 Mart ile Cumhurbaşkanlığı seçimi çözüm süreci için çok önemlidir."

 Bakan Şimşek, son 10 yılda yapılanların 80 yılda yapılandan fazla olduğunu kaydederek, "Sizden topladığımız vergileri size hizmet olarak geri veriyoruz. Bizden öncekiler faize yatırıyorlardı. Gezi olayları öncesi faiz yüzde 5'e düşmüştü. Büyük oyunlar var. Bu nedenle büyük resme bakın. Ufak hesaplar peşinde olanlara bakmayın. Sizlerden ricam sadece Sason'da değil Batman'da, köylerde de çalışın ve 30 Mart sabahı büyük bir zaferle çıkalım" şeklinde konuştu.

Bakan Şimşek, daha sonra köy muhtarlarıyla bir toplantı yaptı.

astropay kart

poker siteleri

astropay

canlı maç izle

astropay nedir

justin tv izle