Mahmud Abbas Güçleri Siyonistleri Aratmıyor

Mahmud Abbas Güçleri Siyonistleri Aratmıyor

Siyonist işgal güçlerinin öncü birliği gibi çalışan, kendi halkını ve bu halkın hak ve hukukunu unutup düşmanın güvenliğini sağlamak için çırpınan Mahmud Abbas’a bağlı güçler bu sabah Batı Yaka’da bir çok adrese direniş silahını bulma bahanesiyle operasyo

Siyonist işgal güçlerinin öncü birliği gibi çalışan, kendi halkını ve bu halkın hak ve hukukunu unutup düşmanın güvenliğini sağlamak için çırpınan Mahmud Abbas’a bağlı güçler bu sabah Batı Yaka’da bir çok adrese direniş silahını bulma bahanesiyle operasyon yaptı.

Muhabirimize bilgi veren yerel kaynaklar, Filistin Özerk Yönetimi'ne bağlı güçlerin bugün (23 Temmuz Cumartesi) sabah erken saatlerde Cenin Mülteci Kampı'na girip Yusuf Et-Tayih adındaki vatandaşın evine baskın yaptığını, silah aradığı iddiasıyla girdiği evde arama yaparken birçok eşyaya zarar verdiğini ifade etti.

Kaynaklar, son haftalarda kampın baskın ve aramalara şahit olduğunu, Abbas güçlerinin geceleri gelip pusu kurduğunu, kovaladığı şahısları bulmak için arama yaptığını ve bazen de çatışmalar yaşandığını kaydetti.

Şu anda zindanlarda onlarca kişiyi siyasi görüşleri nedeniyle tutan Abbas güçleri, bu sabah iki kişiyi tutukladı ve iki kişiyi de ifade vermeye çağırdı.

Abbas güçlerinin tutuklayıp zindana attığı kişilerin bir kısmı daha önce işgal rejimi zindanlarından çıkıp özgürlüğe kavuşan eski esirler.