Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Madde 1: Esed etkisizleştirilmelidir

Gecikildi bile. Neyse, hiç olmazsa bundan sonrası için yapılabilecek en hayırlı işin bu olduğu bilinmelidir. Ümmet artık bu pisliği taşıyamaz. Bundan sonra Esed’in yaşadığı her dakika insanlık için, İslam dünyası için büyük bir kan kaybı, aynı zamanda bir zillet ve yüz karasıdır.

İnanın ki bunu bir öfke ve hamasetle söylemiyorum. Koskoca bir İslam coğrafyasının orta yerindeki bir çıban, kanserli bir doku durumundaki bu adam koparılıp atılmalıdır. Onun içinde bulunacağı hiç bir çözüm çözüm değildir.

Ülkesinin tamamı kendisini istemiyor olsa bile hepsini katletmeyi ve şehirleri boşaltılmış olarak teslim almayı göze almış bu sadist diktatörü bir an evvel yok etmek bu ümmet için bir yükümlülüktür.

Nasıl temizlenir, nasıl etkisiz hale getirilir, o benim bileceğim bir şey değildir. Benim bildiğim bunun tek çıkar yol olduğudur. Sadece Suriyeli muhaliflerin değil, Suriye insanının tamamına yakınının bayram edeceğini söyleyeyim.

Esed yaşadığı müddetçe bu coğrafyada huzurun olması boş bir hayaldir. Hatta bu tarihten sonra cinayet ekibiyle birlikte kaçıp başka bir ülkeye sığınmasını bile bölge insanı asla kabullenmeyecektir.

Bundan sonra onun yaşaması bırakın Müslümanları, onu ayakta tutan Rusya ve İran için bile yüz karası olacak, kendi halklarının bile yüzüne bakamayacaklar.

Evet, bu gaddar ve vicdansız adam etkisizleştirilmelidir. Gönül ister ki bu işi onun katlettiği yüz binlerce Müslümanlardan birinin yakınları, bir yetim, bir öksüz yapsın, yurtlarını viraneye çevirdiği evsizlerden biri gerçekleştirsin.

Veya şu anda onun saflarında savaşan, bununla birlikte onun gittiği yolun yol olmadığını bilen, günün birinde er geç ortadan kaldırılacağını anlayan yakınlarından birileri onu cezalandırsın. Tarihte bunun örnekleri çoktur.

Bu canavarın etkisizleştirilmesiyle birlikte ümmetin rahat bir nefes alacağını, iç savaşın artık uzunca sürmeyeceğini belirtelim.

Bu yazı toplam 714 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar