Lübnanlı askerden kan donduran şaka (Video)

Lübnanlı askerden kan donduran şaka (Video)

Bir Lübnan askerinin 3 Suriyeli çocuğu eğlenmek amacıyla tehdit ettiği görüntüler şok etkisi yarattı.

İnternette yayınlanan görüntüler kısa sürede tüm Arap medyasının gündemine oturdu. Lübnan'da bulunan 3 Suriyeli çocukla eğlenmek isteyen Lübnanlı asker, eline aldığı satırı kendilerine göstererek "Hanginizin kafasını kesiyim" diyor. Ülkelerinde yaşanan savaşın da etkisiyle Lübnanlı askerin bu iğrenç şakasını gerçek sanan 8 yaşını geçmeyen çocuklar hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Asker daha sonra çocuklara diz çökün dedi. 

Çocuklar korku içinde bu komutu yerine getirdi. Lübnanlı asker karşısında büyük bir korku içerisine giren çocuklar birbirlerini göstererek" beni değil onu kes" diyerek kurtulmaya çalıştı.. Lübnanlı asker, daha sonra çocuklara "Siz IŞİD'den misiniz" şeklinde bir soru sordu.

Yaptığı işkenceden büyük zevk alan askerin Suriyeli çocuğa yaptığı dehet verici şaka internete yüklendiği andan itibaren tüm Arap medyasında geniş yankı buldu. Birçok kesimden kınama ve teki gelirken askerin savunması ise "özrü kabahatinden büyük" dedirtti. Asker çocuklara sadece şaka yapmak istediğini, onları gerçekten kesme niyetinde olmadığını söyledi.


 

Kaynak: Haber7