Livni: “Gazze Sınırına Yerin Altından Duvar Öreceğiz”

Livni: “Gazze Sınırına Yerin Altından Duvar Öreceğiz”

Direniş karşısında Netanyahu’nun başarısız kaldığını söyleyen Livni...

Seçime yaklaştıkça meydanların kızıştığı işgal rejiminde Siyonist topluma verilen vaatler de artmaya başladı. Seçim propagandası yapan Hatnua Partisi lideri Tzipi Livni, Filistin direniş güçlerinin işgal rejiminin içine girmelerini önlemek için Gazze sınırı boyunca yerin altından duvar öreceklerini söyledi.

Livni seçimde koalisyon kurmayı amaçladığı İşçi Partisi lideri İzak Herzog ile seçim çalışmaları için gittiği Gazze sınırına yakın yerleşkelerde yaptığı konuşmada hükümetin burada başarısız kaldığını işaret ederek şunları söyledi: “Netahyahu terör karşısında zayıf kaldı. Karşı taraf Netanyahu’nun ancak güç ve kuvvetten anlayacağını söylüyor. Hamas’a karşı tek yol güç ve kuvvet olmalıdır. Netanyahu terörle ilgili kitap yazdı, ancak pratikte hata etti. Hamas hareketi bir terör hareketidir. Onunla barışa varmak mümkün değildir. Onunla güç ve kuvvetle baş edilebilir.”

Kassam Tugayları'nın son savaşta tünelleri çok etkin bir şekilde kullanması işgalcinin hesaplarını alt üst ederken, işgal askerleriyle Siyonist toplumun içine korku saldı.

 

fiem