Lieberman Filistin Yönetimine Övgüler Yağdırdı

Lieberman Filistin Yönetimine Övgüler Yağdırdı

İgal rejimi Savaş Bakanı Avigdor Lieberman, Filistin Yönetimi'yle yürütülen ve "derin" olarak nitelediği güvenlik koordinasyonuna övgüde bulundu.

İşgal rejimi Savaş Bakanı Avigdor Lieberman, Filistin Yönetimi'yle yürütülen ve "derin" olarak nitelediği güvenlik koordinasyonuna övgüde bulundu.


Lieberman bu açıklamayı dün Cenin kentinde iki işgal askerinin Filistinli gençlerin elinden Filistin Yönetimi güvenlik güçlerince kurtarılması üzerine yaptı.


İşgal rejimi radyosu Lieberman'ın (13 Şubat Salı) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Filistinliler işbirliğinin iki tarafın da çıkarına olduğunu biliyorlar ve bu nedenle iki taraf da güvenlik koordinasyonunu muhafaza ediyor" dediğini aktardı.


İşgal askerlerinden birinin elinden dün alınan silahın geri verildiğini bildiren Lieberman, bunun güvenlik koordinasyonunun derin olduğuna işaret ettiğini söyledi.


Lieberman, işgal güçleriyle Filistin Yönetimi güvenlik birimleri arasındaki güvenlik koordinasyonunun devam etmesini dilediğini belirtti.


İşgal rejimi Savunma Bakanı, "Güvenlik koordinasyonu ve Filistin polisi övgüyü hak ediyor" dedi.


Filistin Yönetimi güvenlik birimleri dün Cenin kentinde iki işgal askerini Filistinli gençlerin elinden kurtarmış ve bölgeden uzaklaşmalarını sağlamıştı.


Filistin Enformasyon Merkezi