Latif Erdoğan'dan Bomba İddia

Latif Erdoğan'dan Bomba İddia

Bir dönem Fethullah Gülen’e en yakın isim olan, “Küçük Dünyam” isimli kitapla Gülen’in hayatını yazan, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski Başkanı Latif Erdoğan kendisine ulaşan şaşırtan bir bilgiyi Yeni Akit'teki köşesinde okurlarıyla paylaştı. Latif Erdo

Dokuz sene kadar önceydi. Cemaatin dikey yapılanmadaki hırsının sonucunu, akıllı sandığım cemaat üyesi bir muhatabıma ifade ederken dedim ki, bir gün bu devlet, bu cemaati terörist ilan eder, dış politikasındaki küçük bir değişimle Amerika'ya da bunu kabul ettirir.

 
TÜRKİYE, ABD'YE DE BUNU KABUL ETTİRECEK!
 
Muhatabımın, içinde bulundukları gücün rehavetiyle, sen nerede yaşıyorsun, dünyada mı, Merih'te mi, der gibi yüzüme alık alık baktığını hatırlıyorum.. Şimdi, dediğimin birinci şıkkı gerçekleşti; çok da uzun olmayacak bir sürede diğer kısmı da gerçekleşecek gibi.
 
GÜLEN: "SİLAHLANIN VE SİLAH KULLANMAYI ÖĞRENİN"
 
Zaten, FETÖ liderinden gelen son mesajlar, terör örgütü olmayı içselleştirme doğrultusunda cereyan ediyor. Bütün elemanlara silahlanma ve silah kullanmayı öğrenme talimatı verdi. Bir ay kadar önce verilen bu talimatla, HDP eş başkanı Selahaddin Demirtaş'ın kendi taraftarlarına yaptığı silahlanma çağrısı hem zaman hem de içerik bakımından ayniyet ölçüsünde bir benzerliğe sahip. Sanırım, her iki çağrıyı ve aralarındaki benzerliği devlet, günü geldiğinde hesabını sormak üzere bir kenara not etmiştir..
 
GÜLEN BÜYÜK BİR İÇ SAVAŞ BEKLENTİSİ İÇİNDE
 
FETÖ lideri, bu talimatı bir iç savaş beklentisiyle vermiş görünüyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bütün teröristleri, kendi kazdıkları çukurlara gömmeye muktedirdir ve bunu da bilfiil göstermektedir. Yani, hainlerin beklentilerinin bu bağlamda da reel bir karşılığı yoktur ve inşallah ebediyen de olmayacaktır. Olacak tek şey, bütün terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin imhası ve yokluğa gömülmeleridir. Yakında göreceğiz.