Latif Erdoğan: "Gülen, Allah'la Konuştum Dedi"

Latif Erdoğan: "Gülen, Allah'la Konuştum Dedi"

A Haber'de Deşifre programına konuk olan Latif Erdoğan, cemaatten nasıl koptuğunu anlattı.


Bundan önce 40 yıllık cemaatte bulunan Latif Erdoğan, Fethullah Gülen ile ilgili çok önemli bir iddia da bulundu.

"ALLAH'LA KONUŞTUM"

Yazar Latif Erdoğan, Fethullah Gülen'in herkesin oturduğu bir salonda Allah ile konuştuğunu anlattığını kaydetti. Latif Erdoğan'ın iddiasına göre Gülen, "Ben Allah'la konuştum bana, 'Kainatı Muhammedim için yarattım ama, senin için de sürdürüyorum' dedi. Ben sinirlenirsem seller olur yağmurlar yağar. Ben öfkelenirsem fırtınalar kopar" dedi.

İSMET İNÖNÜ'NÜN ELİNİ ÖPTÜ

Erdoğan, Gülen'in bir bilinmeyenini de kendi ağzından anlattı. Erdoğan"Fetullah Gülen sıraya girerek İsmet İnönü'nün elini öptüğünü açıkladığını söyledi. Bu ciğerleri sızlatan bir tablo. Demek ki CHP sevgisi eskiden geliyormuş" şeklinde konuştu.

Gülen'in Türkeş'in kendisine ölüm kararı verdiğini açıkladığını anlatan Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

"Gülen Türkeş tarafından kendisini öldürmek için gönderilen bir kişinin geldiğini söyledi. Ben sizi çok seviyorum ben sizi öldüremem dediğini bana anlattı. Türkeş öldü, baktım Hocaefendi gitti cenazesinde en ön safta yeraldı."

CEMAAT BİR VERDİĞİ YERDEN BİN ALIR

Tayyip Erdoğan kadar ülkemize faydalı olan bir lider gelmediğini söyleyen Erdoğan Cemaate karşı uyarılarda bulunduğunu kaydetti. Erdoğan şu cümleyi söylediğini anlattı "Hocaefendi bir verdiği yerden bin alır"


GÜLEN RİSALE-İ NUR'U KULLANDI

Fetullah Gülen'in Risale-i Nur'un kutsiyetini kullandığını işaret eden Latif Doğan bu sayede geniş kitlelere hakim olduğunu söyledi. Doğan eğer Gülen'in Risale-i Nur ile hitap etmeseydi cami cemaatinin dışına asla çıkamayacağını kaydetti.

Latif Doğan "Gülen cemaat oluşumun ekseninde Risale-i Nur var. Eğer Gülen o metodu kullanmasaydı cami cematinin dışına çıkamazdı. Ondan daha iyi hatiplerde vardı" diye konuştu

Latif Erdoğan çarpıcı açıklamaların Gülen'in çelişkileri ile sürdürdü. Doğan Ecevit ve Demirel ile ilgili söylem ve fikir değişikliklerine şu şekilde anlattı Doğan " Gülen Ecevit ve Demirel için Deccal dedi. Sonra Demirel'e söz sultanı dedi, diğerine şefaat edeceğim dedi" diye konuştu