Latif Erdoğan: Dumanlı ve Karaca Gülen'den izin almadan tuvalete bile gidemez

Latif Erdoğan: Dumanlı ve Karaca Gülen'den izin almadan tuvalete bile gidemez

Yazar Latif Erdoğan Beyaz TV'de canlı yayın programında Zaman gazetesi yazarı Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ülen hareketinin eski ikinci adamı ve Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski Başkanı Latif Erdoğan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMADAN BAZI BAŞLIKLAR

Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca Fetullah Gülen'den izin almadan tuvalete bile gidemez. Fethullah Gülen Zaman Gazetesi'ni, Samanyolu TV'yi yönetmiyor tarzı söylemler çok komik. Ciddiye almamak lazım.

DUMANLI'YI SİYASETE HAZIRLIYORLAR

Kurulan hülle partilerinin başına ekrem Dumanlı'yı getirecekler. İdris Bal ile İdris Naim Şahin boşuna Ekrem Dumanlı'nın sağında solunda durmuyor. Ekrem Dumanlı projesi başarılı olursa bu partilerin başına geçecek.

CEMAAT SOKAĞA VE ŞİDDETE ALIŞTIRILIYOR

Büyük bir kaos meydana getirilmek isteniyor. Cemaat'i sokağa alıştırıyorlar. Bunlar bir ön prova. Eğer başarılı olacağına kanaat getirirlerse şiddete yönelebilirler. Cematin genetiğini bozdular. Artık her türlü şey beklenir. Bunların karşısında AK Partili gençlerin hata yapmaması gerekir.

GÜLEN ELEŞTİRİLERİME TEK KELİME CEVAP VEREMEZ

Cemaat benim muhatabım değil, ben sadece Gülen'e konuşuyorum. Benim sözlerimin karşısında Gülen'in yarım kelime yalanlama yapabilirse istediği kanalda Gülen ile karşı karşıya gelip tartışmaya hazırım. Samanyolu TV'de bile tartışmaya hazırım.