Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Laiklik Olimpiyatları düzenleseniz de

Gerek Taraf Gazetesi"nin ortaya çıkardığı Ak Parti ve Fethullah Gülen cemaatini bitirme planı olsun, gerek ondan önce Beyaz Türkler üzerinde yapılan bir araştırma neticeleri olsun, bir daha göstermiştir ki, ülkenin egemenliğini elinde bulunduran bir kesim İslam"a ve Müslümanlara onulmaz derecede düşmandır.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye"nin bağrına çöreklenerek kanını emen, kaymağını yiyen bu iş dünyasının, askeri ve sivil seçkin bürokratların Müslümanlara, dindarlara ve örtülülere asla tahammüllerinin olmadığına her vesile ile şahit olup duruyoruz.

Türkiye"nin köşe başlarını bugüne kadar ellerinde tutan bu seçkin kesim, azgın laikler bugün siyasetin ve iş dünyasının önemli mevkilerinde dindarları gördükçe çıldırmaktadırlar.

Bırakınız tevhidî düşünceye sahip tavizsiz Müslümanları, en ılımlılarına, en grilerine, görünüm itibarıyla kendilerinden farkı olmayan kesimlere bile tahammül edememektedirler. Öylesine şiddetli İslam düşmanıdırlar bunlar.

Onları bulundukları yerden sürüp çıkarmak için en iğrenç yollara baş vurmaktadırlar. Normal hile ve şeytanlıklarıyla beceremedikleri takdirde, silahlı kuvvetlere darbe yaptırmak, bugüne kadar izledikleri yoldur.

Kendileri için tek çıkar yol olan darbenin gerçekleşebilmesi için de, dinleri olan Laikliğin orta yere getirilip dikilmesi, laikliğin elden gitmekte olduğunun ilanı ve yaygarası gerekmektedir.

İş bu noktaya geldiğinde de, söz konusu dindar kesimin yaptığı şey ise; kendilerinin de laik olduğunu ileri sürmeleri ve bunu ispata çalışmalarıdır. Peki sonuç?

Bunların Dinine Dönseniz de Razı Olmazlar...

Hani, hepimizin yakinen bildiği bir ayeti celile, bir düsturumuz vardır:

"Sen onların dinlerine tabi olmadıkça, ne yahudiler, ne de hristiyanlar senden asla hoşnut olmazlar... " 2/120

Dikkat edin, burada zikredilenler Yahudiler ve Hıristiyanlardır. Dinlerini hak din olarak gördüklerinden, dinlerini ve değerlerini başkalarının da kabullenmesini samimi olarak arzu ederler, kabullenenlerden de artık hoşnut ve razı olurlar.

Fakat Türkiye"deki bu laiklik dininin mensupları inanınız ki onlar gibi de değiller. Adamların dinlerine dönseniz de, onların hayat sistemlerine ait düsturları baştan sona benimsediğinizi ifade etseniz de adamlar sizi kabul etmeyecekler, sizden hoşnut olmayacaklardır, nitekim olmuyorlar da.

Neden mi? Çünkü bu adamların dinleri aynı zaman da dinarlarıdır, putları aynı zamanda helvalarıdır, sizi ortak ederler mi dersiniz? Onun içindir ki bu bizim laiklerin dinlerinin üye kaydı dolmuştur, dondurulmuştur, kadro tamamdır.

Bunun bir başka sebebi de, adamlar buna bir türlü inanamıyorlar. Çökmekte olan, son günlerini yaşamakta olan, bir sürü payandayla, topla tüfekle zoraki ayakta duran bir dine girenden elbette şüphelenir adamlar. Zaten kendileri de inanmıyorlar ki sizin inandığınızı kabullensinler.

Hele dünyanın dört bir yanında yükselmekte olan İslam gibi bir dinin mensuplarıysa bu yeni gelenler "biz de sizdeniz, asıl laik biziz" diyenler, adamlar elbette inanmazlar buna.

Bilindiği üzere bu darbeci, Ergenekoncu ve Ulusalcı kesimin ilkelerinin en başında Laiklik ve Türk Ulusçuluğu gelmektedir.

Son yıllarda gittikçe artan bir katılımla düzenlenen Türkçe Olimpiyatları"na dikkat edin!

Türk Ulusçuluğu adına yapılabilecek bundan daha büyük bir faaliyet olabilir mi? Ulusalcıların ve milliyetçi çevrelerin hayallerinin bile ulaşamayacağı türden müthiş bir faaliyettir bu. Ulusalcıların ağızlarının suyu akıyor, hasetle izliyorlar. Türk ulusçuluğu adına dünya çapında ancak bu kadar büyük bir etkinlik düzenlenebilir.

Fakat bütün bunlara rağmen onları asla hoşnut ve memnun edemeyeceksiniz.

Bırakınız Türkçe Olimpiyatları düzenlemeyi, Laiklik Olimpiyatları düzenleseniz, dünyanın dört bir tarafından getirdiğiniz çocuklara laiklik gösterileri düzenletseniz, onların ülkelerine de Türkiye Laikliğini aşılamakta olduğunuzu gösterseniz, bizim bu laikler sizi asla kabul etmeyeceklerdir.

Gerek siyasiler, gerek kültürel faaliyette bulunanlar, siz eğer İslami kesimden geliyorsanız, istediğiniz kadar taviz verin, istediğiniz kadar onlardan gözükün, hatta laiklik ve ulusçuluk adına onların asla beceremeyecekleri faaliyetlerde bulunun, sizi asla kendilerinden saymayacaklar!

Doğru Haber

Bu yazı toplam 6985 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar