Kuveytli  Gazetecinin İsrail Aşkı !

Kuveytli Gazetecinin İsrail Aşkı !

Kuveytli bir gazeteci katıldığı televizyon programın İsrail işgalinin hem dinen hem de siyaseten meşru olduğunu savundu.

Kuveytli bir gazeteci katıldığı televizyon programın İsrail işgalinin hem dinen hem de siyaseten meşru olduğunu savundu.

Kuveytli gazeteci küstah açıklamaları sırasında "İsrail'e işgalci deniliyor, ben bunun işgal olmadığını dinen savunuyorum." sözleriyle İsrail’i meşrulaştırmaya çalıştı.

Kuran-ı Kerim'in Maide suresi 21. ayetinde geçen "Ey kavmim; Allah'ın size yazdığı mukaddes yere girin ve ardınıza dönmeyin, yoksa hüsrana uğrayanlardan olursunuz." sözleriyle açıklamaya çalıştı.

ESAS İŞGALCİLER FİLİSTİNLİLER

Kuran’ı Kerim’i Siyonist işgale alet eden gazeteci, sözlerini daha da ileri boyuta taşıyarak, İsrail'e vaat edilmiş olan topraklara onlardan önce gelerek yerleşim kurmaları nedeniyle asıl işgalcilerin Filistinliler olduğunu belirtti.

Gazetecinin bu skandal ifadeleri stüdyodakiler de şaşkınlıkla izledi.

İSRAİL GÜZELLEMELERİNDE SON NOKTA

Suudi Arabistan ile Lübnan arasında yaşanan Hizbullah krizinden sonra Arap coğrafyasında İsrail ile bir yakınlaşma söz konusu olmuştu.

Bu bağlamda İsrail gazetelerine demeç veren Arap siyasiler ile birlikte İsrail'in kardeş ülke olduğunu belirten çok sayıda söylemler ortaya çıkmıştı.

İşte o ifadeler: