Kürtlere siz ihanet ettiniz!

Kürtlere siz ihanet ettiniz!

Kürtlere siz ihanet ettiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneysu ilçesinde imam hatip lisesi açılış töreninde konuşma yaptı.
Babasının adı verilen İmam Hatip açılışında konuşma yapmaktan gurur duyduğunu belirten Erdoğan, "Bugün şahsım için çok anlamlı. TC'nin 12 Cumhurbaşkanı olarak hem ilimiz Rize’yi hem de baba ocağı Güneysu’yu ilk kez ziyaret etmenin heyecanını yaşıyorum. Aynı zamanda babam Güneysu’lu, Dumankaya’lı, Kaptan Ahmet Erdoğan İmamhatip Lisesi'nin açılışını yapmanın sevincini yaşıyorum." ifadelerinde bulundu.
 
AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE
 
Kobani’yle Türkiye’nin ne alakası var? İstanbul’un ne alakası var, Ankara'nın ne alakası var, Bingöl’ün ne alakası var, Siirt’in ne alakası var, Bingöl’ün ne alakası var? Kobani’den 200 bin kardeşimiz geldi de içeri mi almadık? Daha ne istiyorsunuz? Tezkereye parlamentoya destek vermeyeceksin, sonra Kobani için tezkere isteyeceksin. Al birini vur ötekine. Hiçbirinin birbirinden farkı yok.
 
Türkiye yağmacıların, Vandalların çarkına  kapılacak bir ülke değil. Bizim kadim bir medeniyetimiz, asırları devşirmiş bir  devlet geleneğimiz var. Biz böyle nice tuzağa maruz kaldık ve o tuzakların her  birini millet olarak bozmayı başardık
 
Bir taraftan dağa adam kaçıracaksın, bir diğer  taraftan yatırımları durdurmaya çalışacaksın, bir taraftan da diyeceksin ki  'Bunlar Kürtleri ihmal ediyor'. Kürtleri ihmal eden sizsiniz. Kürtlere ihanet  eden sizsiniz. Siyasi uzantılar da bu işin içinde.