Kurtlar Vadisi 17 Aralık operasyonu (video)

Kurtlar Vadisi 17 Aralık operasyonu (video)

ATV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 209'uncu bölümünde Türkiye'nin gündemine oturan 17 Aralık operasyonuna ve küresel finans lobilerine çarpıcı bir gönderme vardı.

 
 
 
Türkiye gündemine ait olaylara dikkat çekmeye devam eden Kurtlar Vadisi Pusu'nun 17 Aralık operasyonu da gündemindeydi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun operasyon ile ilgili sahneleri yaşananların özeti gibiydi.
Dizideki operasyon sahnesinde neler yaşandı?
Tapınakçıların operasyon için Türkiye'ye gönderdiği Müfettiş Kane, kuracağı vakıflar ve finansal fonlar üzerinden operasyonlar yapacaktır.
Türkiye ve yönlendirmek istedikleri ülkelere kurdukları vakıflar üzerinden müdahale eden uluslararası finans kuruluşları, ülke kaynaklarını kendi kontrolleri dışına çıkmaması için gerekirse darbe yapılması ve seçimlere hile karıştırılması gibi, kendi lehine olacak her türlü uygulamayı mübah görmektedir.
Küresel güçlerin, özellikle Türkiye'de yürütülen finansal suikastlerin devam ettirilmesi konusunda çağrısı dikkat çekiyor.
Küresel finans lobisi temsilcisi ile Türkiye'ye operasyon için gönderilen Müfettiş Kane arasında görüntülü konuşma teknolojisi kullanılarak yapılan görüşmedeki diyaloglar yaşananları özetliyor.
İşte geceye damga vuran diyalog:
- Özellikle Türkiye'nin bölge ülkeleriyle kendilerinin dışında yürüttükleri ikili ilişkilere artık müdahale etme zamanı gelmiştir. Türkiye İran yakınlaşmasına gönderdiğiniz mesaj yerini buldu.
Bu finansal hamleyle dengedeki yerimizi belirleyen ayarı çektik. Altın vuruşu yaptık. Böylelikle Türkiye ekonomisini bu ölçekte test etme imkanını bulduk. Bu son yaşananlarda dostlarımız borsada yaptıkları manevralarla yaklaşık 1 milyar dolar kazanç elde ettiler. Ama Türkiye ekonomisi 24 saatte kendisini toparladı.
- Yüce majestenin bana burası için verdiği yol haritası istenilen yeni düzen için kaos oluşturmaktı. Bu son operasyonlar bahar ayları için planlananların daha erkene alındığını gösteriyor. Takvimimizde bir değişiklik mi var.
- Yo... Bu sadece bir aşama... Baharda son vuruşumuzu yapacağız. Yüce majeste bu görevde Mister Kane ile çalışmanızı istiyor.
- Mister Kane ile zaten irtibat halindeyim. Şu an İspanya'da görevde olduğunu biliyorum...
- Evet İspanya'da... Ama yeniyıl operasyonu için orada olacak. Tecrübesinden faydalanacağını düşünüyorum.
- Hiç şüpheniz olmasın.
- Şimdilik bu kadar Kane... İyi noeller...