Kudüs’ün İseviyye Beldesindeki Çatışmalarda 5 Kişi Yaralandı

Kudüs’ün İseviyye Beldesindeki Çatışmalarda 5 Kişi Yaralandı

Siyonist işgal polisi, Kudüs’ün İseviyye beldesinde meydana gelen çatışmalarda ...

Siyonist işgal polisi, Kudüs’ün İseviyye beldesinde meydana gelen çatışmalarda plastik mermi, ses bombaları ve gözyaşartıcı bombalardan 5 kişinin yaralandığını, ikisi kadın 5 kişinin de tutuklandığını duyurdu.
 
Görgü şahitleri, işgal güçlerinin aniden İseviyye beldesi girişine barikat kurup, araçları durdurmaya ve içindekileri sorgulamaya başladığını, özellikle de Kudüslü esir Enver Cemcum’un eşini sorduğunu ifade etti.

Görgü şahitleri devamla, işgal güçlerinin alıkoyduğu aracı içindekilerle birlikte Tel El-Fransiyye yerleşkesindeki askeri bölgeye götürdüğünü belirtti.

İşgal güçlerinin yolculardan bir anneyle çocuğunu niçin alıkonulduklarını sormaları üzerine darp ettiği, Filistinli kadının bayıldığı ve ardından bütün yolcuların gözaltına alındığı ifade edildi.
 
İşgal polisinin çatışmalarla ilgili bilgisini doğrulayan görgü şahitleri, beldede çıkan çatışmalarda işgal güçlerinin yoğun bir şekilde gözyaşartıcı bomba, ses bombası ve plastik mermi kullanması sonucu 5 kişinin yaralandığını söyledi.