Kudüs Tugayları'ndan Flaş Açıklama

Kudüs Tugayları'ndan Flaş Açıklama

Filistin İslami direniş hareketlerinden İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyelerinden flaş açıklama

Kudüs Tugaylarının sözcüsü Ebu Ahmed, Siyonist rejimin Gazze'ye karşı saldırganlıklarına her an cevap vermeye hazır olduklarını vurgulayarak siyonist rejimi uyardı.

Siyonist işgal güçlerinin artan saldırıları karşısında Filistin direnişinin tepkisiz kaldığını sanarak cesaretlenen Siyonist rejim destekçilerine direniş güçlerinden anlamlı bir cevap geldi


Filistin İslami Cihad Hareketi askeri kanadı olan Kudüs Seriyyeleri’nin sözcüsü tarafından Perşembe günü yapılan açıklamada direniş kuvvetlerinin geniş çaplı bir savaşa hazırlandığı ifade edilerek “İslami Cihad’ın elindeki verilere ve son zamanda meydana gelen olaylara bakıldığında Siyonistlerin Gazze’ye yeni bir saldırı hazırlığı içinde oldukları gözüküyor. Direniş bu savaşa hazırdır ve olası bir savaşta düşman Gazze’deki sürprizlerimizle yüzleşmek zorunda kalacaktır” denildi.

Hamas’a yakınlığı ile bilinen bir internet gazetesine açıklamalarda bulunan Kudüs Seriyyeleri sözcüsü Ebu Ahmed, Siyonist rejim şeflerinin Gazze üzerinde kötü emeller beslediğini belirterek Gazze’deki direniş gruplarının binlerce savaşçısının Siyonist düşmanla çarpışmak için en üst düzeyde hazır bir şekilde beklediğini açıkladı.

Sayısı binlerle ifade edilen Filistin direnişine mensup savaşçıların geliştirdiği savaş taktiklerinin Siyonistleri şaşkına çevireceğini ifade eden Ebu Ahmed, Siyonistlerin Filistin direnişine boyun eğdirmeye güç yetiremeyeceğini belirtti.

Siyonist rejim ordusunun Gazze sınırı civarında Filistin direnişine ait bir insansız hava uçağı düşürdüğü iddialarının gerçek olmadığını belirten Ebu Ahmed, “bu tür iddialar, Siyonistlerin Gazze’ye yönelik saldırılarını meşrulaştırma çabası içerisinde ortaya atılıyor” dedi.

Filistin direnişinin yerel ve bölgesel şartlar çerçevesinde düşmana karşı yeni bir savaş “başlatma” niyetinin olmadığını belirten Ebu Ahmed, Siyonistlerin savaş başlatması durumunda ise direnişin Furkan Savaşı’nda ve Mavi Gökyüzü Savaşı’nda olduğu gibi her yönüyle bu savaşa da hazır olduğunu ifade etti.

Direniş grupları arasında kurulan ortak operasyon odasının direniş stratejisi açısından büyük bir gelişme olduğunu kaydeden Ebu Ahmed’in bu açıklamaları, Filistin direnişinin Gazze’ye zaferler getiren “savunma savaşı” kapasitesini muhafaza ettiğini ve yoğun bir şekilde “son savaş” olacağı belirtilen “saldırı savaşı”na hazırlanıldığını teyit ediyor.

Öte yandan İslami Cihad liderlerinden Ahmet el-Müdellel de konuyla ilgili yaptığı açıklamada bir sonraki savaşın bütün hesapları alt üst edeceğini belirterek; Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik düzenlediği saldırıların küçük çaplı olduğuna dikkat çekti ve Siyonistlerin direniş cephesinin sahip olduğu askeri kapasiteden ve vereceği sert karşılıktan korktukları için savaş başlatacak seviyede bir operasyona girişemediklerini ifade etti.
 
 


isra haber