Kudüs Seriyyeleri’nden Kasım Sülyamani Açıklaması

Kudüs Seriyyeleri’nden Kasım Sülyamani Açıklaması

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kolu Kudüs Seriyyeleri komutanlarından biri, yaptığı açıklamada; Şehit Hacı Kasım Süleymani'nin Filistin mücahidlerinin kalbinde özel bir yeri olduğunu belirtti.

Kudüs Seriyyeleri komutanlarından Ebu Abdullah, yaptığı açıklamada; "Dünya Kudüs Günü, ezilenlerin dünyadaki müstekbir güçlerle yüzleşme günüdür. Kudüs Günü sadece Filistinliler için değil, aynı zamanda dünyadaki tüm ezilenlerin de İslam Ümmeti'nin Filistin topraklarındaki kutsallarını savunmaları içindir." dedi.
 
Kudüs Seriyyeleri komutanı, yaptığı açıklamanın devamında; "Dünya Kudüs Günü, küresel zalim güçler, düşman İsrail ve Amerika devleti ile yüzleşme günüdür. Biz İslami Cihad hareketindeki Kudüs Taburları savaşçıları olarak; İran İslam Cumhuriyeti'nin rehberine, milletine ve askerlerine selam gönderiyoruz. Kudüs'e ve Filistin meselesine özel bir gün ayırdıkları ve Filistin'i merkezi bir konu haline getirdikleri için teşekkür ediyoruz. Filistin davasını destekleyen herkese sadık olmaya devam edeceğimizi vurguluyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Kudüs Seriyyeleri komutanı Ebu Abdullah, "Dünya Kudüs Günü'nü önemsiyoruz Tahran, Suriye, Lübnan, Sanaa, Bahreyn ve Filistin'i destekleyen tüm ülkelerdeki milyonluk yürüyüşleri takip ediyoruz ve Yüce Allah'ın yardımıyla Tahran, Suriye, Gazze ve Batı Şeria'dan Kudüs'e ulaşacağımızdan eminiz." dedi.
 
Ebu Abdullah, efsanevi komutan Şehit Kasım Süleymani'ye de değinerek şöyle dedi: "Şehit Hacı Kasım Süleymani'nin de Filistin'deki mücahidlerimizin kalbinde özel bir yeri var. Filistin için manevi ve ruhsal bir destekti. Kudüs ve Filistin işgalcilerinin gözünde bir dikendi. Çünkü Filistin'deki savaşçı ve mücahidleri desteklemekten hiç geri durmadı."