Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar Misali

Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar Misali

Daha önce Muharrem İnce tarafından yapılan 'Akşener, Cumhurbaşknı seçilirse yardımcısı olurum' açıklamasına aynı karşılığı vermeyen Akşener, şimdi 'ikinci tura kaldığı takdirde Muharrem İnce'yi şartsız şurtsuz destekleyeceğini' söyledi.

İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Muharrem İnce'nin ikinci tura kalması durumunda onu destekleyeceğini belirterek şunları söyledi:

"A, B, C planlarına hiç gerek yok. Millet ittifakı olarak hem 301 milletvekilini, hem Cumhurbaşkanlığını alacağız.Ben gençlere işsizlik maaşı vereceğimizi söylüyorum. Erdoğan da 24 Haziran akşamı bir işsiz olacak, kusura bakmasın.

Ben Muharrem İnce'ye teşekkür ettim. İYİ Parti'yi kurarken, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı o zaman belli değildi, o zaman kim kalırsa şartsız, şüphesiz destekleyeceğimi ifade etmiştim zaten. Ama bugün bunları esasında konuşmamız gerekmiyor. Biz bütün gücümüzle Cumhurbaşkanlığı seçimine, onu almaya gayret etmemiz gerekiyor.

"DAHA ÖNCE KARŞILIK VERMEMİŞTİ

Daha önce CHP'nin adayı İnce, Meral Akşener'in cumhurbaşkanı seçilmesi durumdan "yardımcısı olurum" demişti. Akşener buna kaşrılık olarak teşekür etmekle yetinmiş ve bu tuutmu için eleştirilmişti.