Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Korkarım Ümmetin orucunu zehir edecekler!

Aklımızın erdiği yetmişli yılların sonundan başlayarak İslam âleminin başı dertten hiç kurtulmadı.

Sovyetler Birliğinin Afganistan'ı işgalinin arkası çorap söküğü gibi geldi. Sovyetler  oradan püskürtüldüğü halde Afganistan kan ağlamaya devam ediyor.

İlginçtir ki Ümmetin başına gelen belalar çoğu zaman Ramazan ayına denk geliyor, bu durum Müslümanların acılarını ikiye katlıyordu.

Allah korusun Ümmet olarak yeni yeni acılar tadacak gibiyiz. Gerçi diyeceksiniz ki acılarımızın kesintiye uğradığı yok ki, üç aylarmış, Ramazanmış, bayrammış demeden sürüp gidiyor.

Geçen günkü yazımda Türkiye seçimlerini merkeze alarak 24 Hazirana kadar daha çok şeylerin olabileceğini söylemiştim.

Fakat bu defa vekaleten değil İslam ülkelerinin doğrudan bir birlerine girmeleri, ayrıca Amerika ve israilin büyük çapta saldırıları söz konusudur.

Trump'ın İran'la nükleer anlaşmadan tek taraflı çekilmesinin terör devleti israil'i iyice şımartması bir yana yarından sonra büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacak olması da şımarıklığına zirve yaptıracaktır.

Böylece rüzgarı arkasına aldığına inanan terör devleti, son iki günde Suriye içlerinde sayısız hedefleri vurmuş, tarihinde ilk defa İran'la doğrudan karşı karşıya gelmiştir.

Fakat Ramazanı bu ümmete zehir edeceğini düşündüğümüz asıl ateş Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve bunlara mahkum olan Mısır'ın tutuşturacağı ateştir. Tabi bunları ileri süren güç yine Amerika ve israil terör devletidir.

Bu hainlarin tutuşturacağı ateş ümmetin güney cephesini tamamen içine alıyor. israille birlikte asıl büyük ateşi bunlar tutuşturacaklar. Bu ateş Körfezden Kızıldeniz'e kadar uzanacak.

Yetmedi, bu hainler aynı zamanda Arap Gücü adına Suriye'nin kuzeyinde yani bizim güneyimizde konuşlanmaya yeltenecekler, Amerika'nın ypg/pkk için yapamadığını yapacaklar, Türkiye'yi alttan kuşatacaklar, ümmetle ilişkisini kesecekler.

Bunların bir kısmı başlamış, startını almış geri dönülmez noktaya gelmiştir.

Fakat yine de Allah'ın dediği olacak, Müslümanların aleyhine başlatmak istedikleri savaş ateşini söndürecek,  Ümmet ağız tadıyla bir oruç tutacaktır inşaallah.

Bu yazı toplam 986 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar