Korkak Siyonistler

Korkak Siyonistler

İsrail’in Hizbullah korkusu öyle bir noktaya ulaştı ki asılsız haberi duyan İsrailliler sinir krizleri geçirerek rehabilitasyon merkezlerine akın etti.

Siyonist İsrail, Lübnan Hizbullah'ından gelecek herhangi bir saldırıya karşı sınır hattını savaş aletleriyle donattı.

Kuneytra'da Hizbullah'ın iki aracını insansız hava araçları ile imha eden işgalci İsrail ordusu, Hizbullah'ın intikam açıklamalarından sonra kırmızı alarma geçti.

Konu ile ilgili El Alem'in yayımladığı bir fotoğrafta, tek bir karede birçok askeri araç bulunuyor. Kaydedilen bilgilere göre Suriye sınırının yanı sıra Lübnan sınırı da askeri araçlarla donatıldı.

Sadece teçhizat yığınağı yapmakla yetinmeyen İsrail, askeri araçlarını geriye çekerek boşalan alana mayınlar ve pusular döşedi. Söz konusu bölge, 24 saat boyunca insansız hava araçları tarafından taranıyor.

Söz konusu güvenlik önlemleri İşgalci İsrail'in halkına da yansıdı. Kuzeyde yer alan bazı köylerde sokağa araba ile çıkma yasağı getirildi ve çok zorunlu olmadığı sürece evden çıkılmaması önerildi.

İsrail halkının Hizbullah'tan çok korktuğunun en büyük kanıtı ise dün kuzeyde yer alan bazı köylerde görüldü. Daha sonra yalanlanan "Lübnan'dan bazı kişiler kaçak yollarla İsrail topraklarına girdi" haberi sonucunda birçok İsrailli sinir krizleri geçirdi ve rehabilitasyon merkezlerine başvurmak zorunda kaldı.

on4 haber