Korkak MOSSAD

Korkak MOSSAD

MOSSAD bağlantılı ajanlar Türkiye'yi karıştırmak için iki kez yola çıktı ama başarılı olamadı. Bütün kaos planları Türk timlerine takılınca Tel Aviv'de Türkiye adına çalışan köstebek alarmına geçildi

Gezi olayları ve 17-25 Aralık sürecinde başarılı olamayan kaos lobisi, 30 Mart yerel seçimlerinde de halktan müthiş bir tokat yedi. Ancak kaos lobisinin boş durmaya niyetinin olmadığı ortaya çıktı. Küresel baronların işaretiyle İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ın kontrol ettiği özel bir merkez düğmeye bastı. 5 kişilik suikast timi Türkiye'ye yollandı. 10 Ağustos Cumhurbaşkanı seçimi öncesi Türkiye'deki büyük şehirlerde önemli siyasi hedefleri vurmak üzere yola çıkan 5 ajan, Suriye sınırına kadar geldi. Ancak katiller şebekesini adım adım izleyen Türk istihbaratı, 5 ajanı da sınırın diğer tarafında infaz etti.

KİM BU TÜRK AJANI?
5 ajanın sınırda infaz edilmesi üzerine seçim sonrası kaos planlayan karanlık güçlerin bu kez karadan değil denizden giriş yapmaya çalıştığı öğrenildi. 5 kişiden oluşan yeni grubun, bu kez lüks bir yatla ve deniz yoluyla Türkiye'ye girmeye çalışacağı belirtildi. Dikkat çekmemek için her yıl on binlerce turistin yaptığı gibi lüks bir yatla Türk kara sularına giriş yapmaya çalışan suikast timini haber alan istihbarat birimleri hemen alarma geçti. Türk istihbarat birimleri, havadan-karadan Akdeniz ve Ege sahillerini 24 esasına göre santim santim taramaya başladı.

TOPLANTILARI ERTELENDİ
Kaos lobisinin bu planı da deşifre olunca MOSSAD'ın Tel Aviv'deki merkezinde birçok toplantı organize edildi. İsrail Gizli Servisi, Tel Aviv'de Türkiye adına çalışan bir ajan olduğunu düşünürken bu köstebekin bulunması için MOSSAD alarma geçti. Türkiye üzerine atılan her adımın önceden bilinmesi üzerine ikili çalışan ajanın bulunması için Tel Aviv'de üst üste toplantılar yapıldı. MOSSAD'ın Türk masası merkez tarafından mercek altına alınırken Türk masasının bütün toplantıları da ertelendi.