Konya'da Uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Konya'da Uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Konya'da üniversite öğrencilerinin bulunduğu yerlerde satış yapmak için yeni uyuşturucu pazarı oluşturmaya çalışan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 3'ü kadın 20 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri kent merkezinde uyuşturucu madde ticareti yapan çok sayıda şüpheliyi takibe aldı.

Yaklaşık 7 ay süren çalışmada, üniversite öğrencilerinin bulunduğu yerlerde satış yapmak için uyuşturucu pazarı oluşturmaya çalıştıkları tespit edilen sokak satıcıları tek tek belirlendi. Delillerin elde edilmesinden sonra harekete geçen polis, şafak vakti Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle merkez Karatay ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 3'ü kadın 20 kişi gözaltına alındı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: CİHAN