Kocaeli'de Erdoğan'a Büyük Destek

Kocaeli'de Erdoğan'a Büyük Destek

Kocaeli'nde 78 sivil toplum kuruluşu, İstanbul merkezli operasyonlara tepki amacıyla yürüyüş düzenledi.

Kocaeli'nde, 78 sivil toplum kuruluşu tarafından İstanbul merkezli operasyonlaratepki amacıyla "Küresel Operasyona Karşı Kardeşlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

OY BENİM KARAR BENİM

Merkez Bankası önünde toplanan sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar, Türk bayrakları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu dövizler ve "Oy benim, karar benim", "İradene sahip çık", Emaneti veren millettir, sadece millet alır", "Biz bitti demeden bu şarkı bitmez", "Yeter, karar milletin", "Dik dur eğilme, bu millet seninle" yazılı pankartlarla Sabri Yalım Parkı'na doğru yürüdü.

Ev ve iş yerlerinde çok sayıda vatandaşın da Türk bayrakları sallayarak ve otomobillerinin kornalarını çalarak destek verdiği görüldü.

17 ARALIK OPERASYONU ONE MİNUTE'LA BAŞLADI

Bir açıklama yapan Memur-Sen Kocaeli temsilcisi Halil İbrahim Keleşoğlu, Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonunun, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanına "One Minute" demesinden sonra başladığını söyledi.

Keleşoğlu, "Milli geliri artan, IMF'ye borcunu bitiren, kardeş kanı dökülmesini bitirme noktasına getiren, borsası 90 binleri aşan, dünya çapında yaptığı güçlü, itibarlı ekonomik ve stratejik proje hamleleriyle bölgesinde ve dünyada saygın, sözü dinlenen bir ülke konumuna gelen Türkiye'ye karşı başlayan yoğunlaştırılmış küresel operasyonun 17 Aralık operasyonları bahanesiyle dozunu artırarak, deprem tesiri verilerek, hukuksal normlar ve temayüller çiğnenerek devam ettirilmek isteniyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı