Kılıçdaroğlu'na fotoğraflı rakı sofrası yanıtı

Kılıçdaroğlu'na fotoğraflı rakı sofrası yanıtı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında söylediği "Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil" sözlerine istinaden sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla CHP Genel Başkanı'na göndermede bulunuldu.

Kılıçdaroğlu'nun 'rakı sofrası' ithamının yansımaları sosyal medyada hala konuşulan konular arasında. CHP Genel Başkanı'nın Önder Sav ile birlikte aynı masada rakı içtiği fotoğrafları paylaşan kullanıcılar Twitter'da Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye devam ediyor.

İNCE DE CEVAP VERMİŞTİ

Kılıçdaroğlu'nun 'rakı sofrası' ile ilgili sözleri yeniden başkan seçildiği CHP kurultayı sonrasında bir hayli konuşulmuştu. Yenilgiyle ayrıldığı kurultay sonrasında konuşan Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nun söz konusu sözleri ile ilgili "Bence arkadaşlarımıza haksızlık etti. Tayyip Eroğdan'ın ağzına da malzeme verdi. Hiç şık olmadı" demişti.

Star TV'ye konuşan ve "Partinin önemli bir kesimine çok ters bir şey söyledi" diyen İnce, Erdoğan'ın Atatürk'e, İsmet İnönü'ye 'iki ayyaş' demesinin alt yapısı oluştu bir anlamda burada. Doğru değil, şık bulmadım.  Kendisiyle de rakı sofralarında oturduk onu da söyleyeyim" diye konuşmuştu.