Kılıçdaroğlu Resti Çekti

Kılıçdaroğlu Resti Çekti

CHP, 4 yıllık koalisyon dışındaki özel gündemli 2 yıllık hükümet seçeneklerine kapılarını kapattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekilleriyle yaptığı toplantı'da, AK Parti ile yarın yapacakları görüşmenin bir saati geçmeyceğini söyledi. Bunun nedeninin ise CHP'nin özel gündemli 2 yıllık koalisyona kapılarını kapatması olarak düşünülüyor.

KILIÇDAROĞLU: TOPLANTI BİR SAATİ GEÇMEZ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, millet vekilleriyle grup toplantısında bir araya geldi. Kılıçdaroğlu Parti merkezindeki toplantının kapanışında yarınki görüşmeye ilişkin önemli bir mesaj verdi.

Kılıçdaroğlu grup toplantısının son bölümünde bir kapanış konuşması yaptı. Kılıçdaroğlu'nun konuşması yaklaşık 45 dakika sürdü. Yarın yapılacak koalisyon toplantısı için kritik bir açıklama yapan CHP Lideri "Yarınki toplantı bir saati geçmez" ifadelerini kullandı. Bunun nedeni ise CHP'nin özel gündemli 2 yıllık koalisyona kapılarını kapatması oldu.

"4 YILLIK KOALİSYONA VAR MISNIZ?"

CHP'nin toplantısından edinilen bilgilere göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti heyetine "4 yıllık koalisyona var mısınız?" sorusunu yöneltecek. Görüşmenin, AK Parti'nin vereceği cevaba göre şekillenmesi bekleniyor.

(Kaynak: Habertürk)