Kılıçdaroğlu: Haramilerin İktidarını Yerle bir Edeceğiz

Kılıçdaroğlu: Haramilerin İktidarını Yerle bir Edeceğiz

Çanakkale'nin Çan ve Biga İlçelerini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüyle ilçe içinde tur atarak halkı selamladı.

Kendisini bekleyen kalabalık parti grubunun bulunduğu seçim bürosu önünde bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “AKP’ye oy verenlere sesleniyorum. .iz onları iktidar yaptınız, gittikleri yerde alkışladınız Kırmızı plakalı arabalara bindiler. Bunlar sizi soydular. Bunlara oy verirseniz benim iki elim sizin yakanızda olur. AKP’ye oy verenler bunlara vicdanınız el veriyorsa diyecek bir şeyim yok Ama vicdanınız sızlıyorsa 30 Mart’ta haramilerin iktidarına son verelim” dedi.

"BUNLARIN ALLAH KORKUSU YOK"

Bu ülkenin nüfusunun en az yarısı ona hırsız diyor. Hırsız ünvanı verilen adam Başbakanlık koltuğunda oturur mu? Adı ‘Başçalan’dır. Hükümet istifa edebilir mi? İstifa etmeyecekler. Bir adamın yüreğinde Allah korkusu varsa, kul hakkı yemek dünyanın en büyük günahıdır diyebiliyorsa zaten bir gün bile o koltukta oturamaz. Bunlarda Allah korkusu yok, ar damarı yok.

"BİZ DE AYNISINI SANA SÖYLÜYORUZ"

Rahatlıkla söyleyebilirsiniz kimse bir şey yapamaz size. O hırsız o koltuktan inmedikçe ona her yerde hırsız diyeceğim Başçalan ‘ben yürütmenin başıyım’ diyor. Biz de sana aynısını söylüyoruz, evet sen yürütmenin başısın.

"DOLAYLI YOLDAN ONAYLADI"

Kabataş olayını çıkardı sonra... Dövmüşler, bayıltmışlar, Ya Allah aşkına binlerce kişinin geçtiği iskelede böyle bir şey yok. Gösterdiler böyle bir şey yok. Ne kavga ne vurma, yere yatırma hiçbiri yok. Yalancıdan başbakan olmaz, başçalandan başbakan olmaz, hırsızdan başbakan olmaz. Başbakan ahlakıyla örnek olacak kişidir. Ne oldu? Bugüne kadar çok sayıda kaset çıktı. Hiç kimde çıkıp bu kaset yalandır, montajdır demedi kabul etti. Ama ne zaman Bilal Oğlanla başçalanın kasetleri çıktı işte o zaman. Önce bir hayal kırıklığı, önce bir sesini kesti. Sonra montaj dedi, sonra kriptolu telefonum dinleniyor dedi. Dolaylı yoldan onayladı.

"OY VERİRSENİZ İKİ ELİM YAKANIZDA OLUR"

Dün bir ses kaydı daha düştü. Bilal oğlan ada alıyor, adalar alıyor. Başçalana soruyorlar oğlun ada almış. Başçalan diyor, yok demiş adacık alıyor. Hani gemicik almıştı ya... AKP’ye oy verenlere sesleniyorum; Siz onları iktidar yaptınız, gittikleri yerde alkışladınız, Kırmızı plakalı arabalara bindiler. Bunlar sizi soydular. Bunlara oy verirseniz benim iki elim sizin yakanızda olur.

AKP’ye oy verenler bunlara vicdanınız el veriyorsa diyecek bir şeyim yok Ama vicdanınız sızlıyorsa 30 Mart’ta haramilerin iktidarına son verelim Sizin bir belediye başkanınız vardı, Adalet ve Kalkınma Partisinden intikam alacağım diyordu