Kılıçdaroğlu: Benim Açımdan Sorun Yok

Kılıçdaroğlu: Benim Açımdan Sorun Yok

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında ateş açıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında ateş açıldı. Açılan ateşe Çatışma bir süre devam etti. Konvoy durduruldu, Kılıçdaroğlu'nun araç içinde koruma altında tutuldu. Bölgeye askeri helikopter istendi. Çatışmanın durmasının ardından Kılıçdaroğlu Şavşat'a geri dönerken ikinci bir saldırı yaşandı. Güvenlik güçleri bunu üzerine CHP genel başkanını karayolları binasına götürdü.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınına bağlanarak durumu hakkında bilgi verdi.

KILIÇDAROĞLU: BENİM AÇIMDAN BİR SORUN YOK

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada "Şu anda benim açımdan bir sorun yok. Çatışma bölgesinden çıkardılar. Karayolları binasındayım. Herhangi bir sorun yok. Çatışmanın olduğu bir alanda galiba olumsuz tablo yaşadık. Güvenlik güçleri süratle önlemlerini aldılar, bizi o alandan çıkardılar. Benim açımdan kaygı yok. Umarım güvenlik güçleri açısından da bir sorun olmaz." dedi.

"BİR ŞEHİDİMİZ OLDUĞUNU HABER ALDIK"

Kılıçdaroğlu daha sonra Habertürk yayınına da bağlanarak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu burada:

"Bir şehidimiz olduğunu haber aldık. Sayın Erdoğan beni aradı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

"ALLAH'IN VERDİĞİ BİR CANIMIZ VAR O DA FEDA OLSUN"

Programımı iptal etmiyorum. Bu tür olaylarda geri adım atmamız mümkün değil. Allah'ın verdiği bir canımız var o da feda olsu. Benim bulunduğum araca kurşun isabet etmedi."