Kemalistler Kurban Etine Göz Dikti

Kemalistler Kurban Etine Göz Dikti

İslam dininin her türlü kutsalına hakaret eden, Kurban Bayramını “et” Ramazan Bayramı’nı “şeker” bayramı olarak nitelendiren Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) milletten kurban bağışı toplamak için adeta çırpınıyor.

Müslümanların her türlü mukaddesatına sövmeyi dernek politikaları haline getiren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) büyük bir aymazlık örneği göstererek milletten kurban bağışı talebinde bulunuyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasına saklanarak yıllarca Müslümanlara kin kusan ADD gazetelere ilan vererek milletten kurban bağışı istiyor. ADD’nin Sözcü Gazetesi’ne verdiği ilanda, “Çağdaş bir Türkiye için çalışıyoruz. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun. Bağışlarınız için banka hesap numaraları” ifadeleri yer alıyor. İsimleri başörtüsü düşmanlığıyla özdeşleşen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de (ÇYDD) sitelerinden yaptıkları duyuruyla, “Bu Bayram Umut Ol” sloganıyla adeta bağış dileniyor. Kurban Bayramını vahşet olarak nitelendiren ve İslam’ın her türlü kutsalına yıllarca kin kusan ADD ve ÇYDD üyeleri dini kavramlarımızı istismar ederek milletten bağış istiyor. 

Uzun yıllar boyunca milletin her türlü mukaddesatına dil uzatanlar, Mustafa Kemal Atatürk’ün ardına saklanarak rant devşirenler, Müslümanlara öz yurtlarında parya muamelesi yapanlar, İslami kavramları istismar ederek ayakta kalmaya çalışıyor. Kurulduğu günden bu yana İslam düşmanlığını ana politikaları haline getiren ve 28 Şubat sürecinde Müslümanlara yönelik uygulanan sistematik zulmün önemli aktörlerinden olan Atatürkçü Düşünce Derneği, gazetelere ilan vererek kurban bağışı talebinde bulundu. Seküler kesimin yalanlarla dolu gazetesi Sözcü’ye ilan veren ADD, “Çağdaş bir Türkiye için çalışıyoruz. Kurban Bayramınız mübarek olsun. Bağışlarınız için hesap numaraları” ifadelerine yer verdi. Kurban Bayramını vahşet olarak nitelendiren bir zihniyeti temsil eden ADD’nin, kurban bağışı için gazetelere çarşaf çarşaf ilan vermesi büyük bir samimiyetsizlik örneği olarak tarihe geçti.